4 Temmuz 2023

Yeryüzü Güncesi Nasuh Mahruki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,44 TL
Yazarı: Nasuh Mahruki
Çevirmen: Nasuh Mahruki

Yeryüzü Güncesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nasuh Mahruki olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeryüzü Güncesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeryüzü Güncesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeryüzü Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzü Güncesi Yazarı Kimdir ?

Yeryüzü Güncesi yazarı Nasuh Mahruki 'dır. Nasuh Mahruki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yeryüzü Güncesi PDF indir oku

Yeryüzü Güncesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeryüzü Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzü Güncesi TIKLA PDF İNDİR !
"Kelimelerle kendimi çok daha rahat ifade edebildiğimi fark ettiğim andan itibaren, yazmak en az tırmanmak kadar doğal bir eylem oldu benim için. Nasıl tırmandıkça, gezdikçe, okudukça öğreniyorsam; aynı şekilde yazarken de öğrenebildiğimi gördüm ki 'öğrenmek', benim en büyük mutluluklarımdan biridir."

Nasuh Mahruki'nin kaleminden çıkmış; zirvelere, coğrafyalara, kültürlere, insana ve yaşama dair yazılar... Kendi objektifinden fotoğraflar ve okuyucunun içten mektupları.

"Yeryüzü Güncesi" Nasuh Mahruki'den kendine ve dünyaya doğru keyifli bir yolculuk.



Sayfa Sayısı: 345

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Yeryüzü Güncesi TIKLA PDF İNDİR !Yeryüzü Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yeryüzü Güncesi, Nasuh Mahruki

Yorum Gönder