6 Temmuz 2023

Vadi İnan Çetin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,44 TL
Yazarı: İnan Çetin
Çevirmen: İnan Çetin

Vadi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İnan Çetin olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Vadi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vadi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vadi TIKLA PDF İNDİR !

Vadi Yazarı Kimdir ?

Vadi yazarı İnan Çetin 'dır. İnan Çetin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Vadi PDF indir oku

Vadi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vadi TIKLA PDF İNDİR !

Vadi TIKLA PDF İNDİR !

Vadi, doğumla ölümün, umutla kederin, masumiyetle zulmün, sevgiyle nefretin, masalla gerçeğin, insanla doğanın, tarihle coğrafyanın romanı. 12 Eylül darbesinden sonra köklerini bulan Suphi'nin film gibi hikâyesi.

Kıyımların ve acıların içine doğan insanı, onun kültürel direncini, dayanışmayla hayata tutunma biçimini, yüreğin saatini büyülü bir gerçekliğe büründürüyor İnan Çetin. 1938'de Hozat'ın Cevizlidere Vadisi'nde başlayıp Ankara'ya, Berlin'e uzanan bir hayatın içindeki dil, inanç, kültür, kimlik, siyaset, toplum ve tarih tortularını gösteren bir kitap Vadi.

"Bu dağlar, bu vadiler terk edilmiş evlere özgü düşmanca sessizliğe gömüldüğü zaman bile insanı ince bir düşe salan hayali seslerle çınlardı."

(Tanıtım Bülteninden)

Vadi TIKLA PDF İNDİR !Vadi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Vadi, İnan Çetin

Yorum Gönder