8 Temmuz 2023

Umudun Beşinci Mevsimi Songül Ünsal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Songül Ünsal
Çevirmen: Songül Ünsal

Umudun Beşinci Mevsimi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Songül Ünsal olan ve Olimpos Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Umudun Beşinci Mevsimi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Umudun Beşinci Mevsimi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Umudun Beşinci Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !

Umudun Beşinci Mevsimi Yazarı Kimdir ?

Umudun Beşinci Mevsimi yazarı Songül Ünsal 'dır. Songül Ünsal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Umudun Beşinci Mevsimi PDF indir oku

Umudun Beşinci Mevsimi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Olimpos Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Umudun Beşinci Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !

Umudun Beşinci Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !

İnsan en dibe düştüğünde bile ne zaman çıkacağını düşünür çünkü umutetmek en güzel teslimiyettir. Toparlanmamız hatta her şeye yenidenbaşlamamız gerektiğini biliriz. Tam da bu noktada geçmiş anıların yansıması ileiyi olacak yarınları düşlemeye başlarız. Bazen ufak bir cesaret kırıntısı her şeyidüzeltmeye yeter. En zor anda bile bir çıkış yolu vardır her zaman. Kendinibırakma karanlığa, gitme kendinden; sen kendinden gidersen kimse uğramazkalbine. Gülümsesin yarınların. Bu beşinci mevsimi en çok sen hak ettin.

Her insan kendi mevsimini taşır yüreğinde. Yaşanmışlığın getirdiğitecrübe ile beşinci mevsimi sığdırır dünyasına. Kimine yaz kimine kış kiminebahardır hayat. Ve sabredenlerin sonu çiçekli yollardır her zaman. Dua, umut,sabır ile güzel insanların sonu hep bahar olur.

(Tanıtım Bülteninden)

Umudun Beşinci Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !Umudun Beşinci Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Umudun Beşinci Mevsimi, Songül Ünsal

Yorum Gönder