6 Temmuz 2023

Tesla ve Edison: Akıl Savaşları Joel Martin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Joel Martin
Çevirmen: Emre Can Ercan

Tesla ve Edison: Akıl Savaşları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Joel Martin olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Tesla ve Edison: Akıl Savaşları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tesla ve Edison: Akıl Savaşları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tesla ve Edison: Akıl Savaşları TIKLA PDF İNDİR !

Tesla ve Edison: Akıl Savaşları Yazarı Kimdir ?

Tesla ve Edison: Akıl Savaşları yazarı Joel Martin 'dır. Joel Martin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Tesla ve Edison: Akıl Savaşları PDF indir oku

Tesla ve Edison: Akıl Savaşları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tesla ve Edison: Akıl Savaşları TIKLA PDF İNDİR !

Tesla ve Edison: Akıl Savaşları TIKLA PDF İNDİR !

Tesla vs Edison'da, Thomas Edison'un on dokuzuncu yüzyılın ortalarından 1920'li yıllara kadar hayatında kendini gösteren kültürel ve entelektüel akımlar, Nikola Tesla ile arasındaki aktif rekabetle kişisel düşmanlık ele alınmaktadır.

Kitap, Edison'un Amerika tarihinin en heyecan verici dönemlerinden birinde, kimyanın ve endüstriyel üretimin bir araya gelip keşif ortamı yarattığı Buluşlar Çağı'nın başlangıcına denk gelen meraklı çocukluk dönemini anlatmakla başlıyor. İlerleyen sayfalarda ise Edison'un dünyayı değiştiren icatlarını, Tesla'yla girdiği hararetli rekabeti, son icadı olabilecek Ruh Telefonu'nu ve bu icat hakkındaki tartışmaları okuyacaksınız.

Tesla vs Edison, bu iki dâhi arasındaki efsanevi rekabete ışık tutan; hem Tesla'ya hem de Edison'a dair yeni bir şeyler öğrenmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir kitap.

(Tanıtım Bülteninden)

Tesla ve Edison: Akıl Savaşları TIKLA PDF İNDİR !Tesla ve Edison: Akıl Savaşları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Tesla ve Edison: Akıl Savaşları, Joel Martin

Yorum Gönder