12 Temmuz 2023

Tek Kişilik Ölüm Vedat Türkali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Vedat Türkali
Çevirmen: Vedat Türkali

Tek Kişilik Ölüm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vedat Türkali olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tek Kişilik Ölüm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tek Kişilik Ölüm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tek Kişilik Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Tek Kişilik Ölüm Yazarı Kimdir ?

Tek Kişilik Ölüm yazarı Vedat Türkali 'dır. Vedat Türkali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tek Kişilik Ölüm PDF indir oku

Tek Kişilik Ölüm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tek Kişilik Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Tek Kişilik Ölüm TIKLA PDF İNDİR !
Tarihsel olanı bütün katılığı, çiğliğiyle roman dışı niteliklerini göze batırıcı biçimde roman olaylarının içine koymaya özen gösterdim. Roman yapısındaki düşsel olaylar; yoğun, acılı, duygu dokusu içinde gelişirken, kaynayan suya atılmış buz kalıpları gibi somut tarihsel olaylar, kişiler yolunu kesip, birden karşısına dikiliverir okuyucunun. Somut, tarihsel olaylar bitince roman yine kendi çizgisi içine döner.

Tek Kişilik Ölüm'de; tarihsel anlarda, o anları kapsayan süreçlerdeki yıkılışlara neden olan kişisel yanlışların saptanıp yansıtılmasıyla, özellikle 1940'dan sonraki TKP tarihinin önemli kesitleri alınarak bir tür eleştirel şema çıkarılmıştır. Tarihte kaçırılmış fırsatların getirdiği zarar kolay giderilemiyor. Hele ders alınması bilinmemiş de, kayıplar üst üste binmişse…

Değerlendiremediğimiz fırsatların acısını, o günleri yaşayarak çekmiş birileri olarak bize düşen; neleri, nasıl kaçırdığımızı açık seçik ortaya koyup içtenlikle sergilemektir. Geçmişi cicili boyalarla süsleyip yeni kuşaklara gözbağcılık etmek devrime de, demokratik gelişmeye de zarardan başka bir şey sağlamaz. Tüm çabam, uğraşım bu temel inancıma dayanır. Bu inancın ürünüdür Tek Kişilik Ölüm…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Tek Kişilik Ölüm TIKLA PDF İNDİR !Tek Kişilik Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tek Kişilik Ölüm, Vedat Türkali

Yorum Gönder