13 Temmuz 2023

Odtü Yıllarım Kemal Kurdaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Kemal Kurdaş
Çevirmen: Kemal Kurdaş

Odtü Yıllarım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Kurdaş olan ve Odtü yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Odtü Yıllarım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Odtü Yıllarım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Odtü Yıllarım TIKLA PDF İNDİR !

Odtü Yıllarım Yazarı Kimdir ?

Odtü Yıllarım yazarı Kemal Kurdaş 'dır. Kemal Kurdaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Odtü Yıllarım PDF indir oku

Odtü Yıllarım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Odtü yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Odtü Yıllarım TIKLA PDF İNDİR !

Odtü Yıllarım TIKLA PDF İNDİR !
1961 - 1969 yılları arasındaki sekiz yıllık dönemde Orta Doğu Teknik Üniversitesi; Türkiye Büyük Millet Meclisi arkasındaki bir Atölye Binası ve beş-on barakadan oluşan derme çatma bir kampusa sığınmış; ciddi zorluklar içinde, ufak bir öğrenci kitlesi ve öğretim üyesi grubuna sahip, minyatür bir kuruluşken, sekiz yılda, Ankara'nın batısında ormanlar içinde; modern sınıfları, teknolojinin en üst düzeyinde araç ve gereçlerle donatılmış laboratuvar sistemi, bir milyon kitap kapasiteli kütüphanesi ve sosyal tesisleri ile dünyanın en büyük ve çağdaş kampuslarından birine sahip, yaklaşık 800 öğretim üyesi ve 7000 öğrencisi olan; eğitim, öğretim, araştırma ve yayınlarındaki yüksek başarı ve kalite ile bilim aleminin her gün artan bir yoğunlukta takdir ve dikkatlerini üzerine çeken çağdaş ve çok güçlü bir üniversiteye dönüşmüştür. Bu kitap size bu başarı ya da dönüşümün hikayesini anlatmaktadır. Bu hikayenin ayrıntılarını yazılı kayda geçirip, tarihinin belleğine aktarmaktadır.



Sayfa Sayısı: 355

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Odtü Odtü Yıllarım TIKLA PDF İNDİR !Odtü Yıllarım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Odtü Yıllarım, Kemal Kurdaş

Yorum Gönder