4 Temmuz 2023

Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar Mehmet Said Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,16 TL
Yazarı: Mehmet Said Aydın
Çevirmen: Mehmet Said Aydın

Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Said Aydın olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar Yazarı Kimdir ?

Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar yazarı Mehmet Said Aydın 'dır. Mehmet Said Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Mektup türündedir.

Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar PDF indir oku

Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !
Bir dönem: 12 Mart sonrası -12 Eylül öncesi. Çalkantılar, huzursuzluklar içindeki Türkiye.

Bir avuç aydın sanatçı hem toplumsal, hem bireysel sancılarla var olma mücadelesi veriyor. Yurt içinde ve yurt dışında. Birbirlerine yazdıkları mektuplarla soluk almaya çalışıyorlar.

Şimdi sararmış o sayfaları Türk sinemasının usta yönetmeni Halit Refiğ bugün ve gelecek zaman için saklamış...

"Sevgili Halit Bey mektupların yayımlandığını göremedi. Bu mektuplar birer emanet gibi geliyordu bana. Sanat, kültür, düşünce hayatımıza katkılarının büyük olacağını vurgulamak zorundayım. Şimdinin kof ortamıyla 1970'lerin çarpıntılı, kaygılarla yüklü, hep 'güzel' bir şeyler yapmak ülküsüyle dolup taşan ortamını, o bambaşka ortamı kıyaslayanlar elbette çıkacaktır."
Selim İleri


Sevgili Halit, bir mektup-roman gibi okunuyor.



Sayfa Sayısı: 210

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Mektup
Etiketler; Edebiyat, Türk Mektup, Sevgili Halit - Halit Refiğ'e Mektuplar, Mehmet Said Aydın

Yorum Gönder