3 Temmuz 2023

Resimli Aşk Ansiklopedisi Özlem Karakurt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,44 TL
Yazarı: Özlem Karakurt
Çevirmen: Özlem Karakurt

Resimli Aşk Ansiklopedisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özlem Karakurt olan ve Doğan Novus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Resimli Aşk Ansiklopedisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Resimli Aşk Ansiklopedisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Resimli Aşk Ansiklopedisi TIKLA PDF İNDİR !

Resimli Aşk Ansiklopedisi Yazarı Kimdir ?

Resimli Aşk Ansiklopedisi yazarı Özlem Karakurt 'dır. Özlem Karakurt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Resimli Aşk Ansiklopedisi PDF indir oku

Resimli Aşk Ansiklopedisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Novus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Resimli Aşk Ansiklopedisi TIKLA PDF İNDİR !

Resimli Aşk Ansiklopedisi TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın pek kişisel anatomisi…

Bu kitabı karışık okuyun. Bir kelimeyi de atlarım diye korkmayın.

Aşk gelip sizi karıştırdığında ihtiyacınız olan kelime pat diye karşınıza çıkacaktır.

Çünkü aşk panzehiriyle gelir…

İnsan ona zarar verebilecek şeyler karşısında tedbir almak için aşılanmayı seçer. Aşk aşısı ise tercih edilmez, süreç içinde kendiliğinden oluşur. İlk aşkınızı ve onu aslında bu kadar unutulmaz yapan ilk aşk acınızı hatırlayın. Dünya durdu, içinize bir öküz oturdu, kolunuz kesildi... Peki sonra? Kim bilir kaç kez aynı şeyleri yaşamanıza rağmen sonrakileri daha küçük sıyrıklarla atlattınız. Hatta bir süre sonra belki burnunuz dahi kanamadı.

İlk aşk acısını çekiyorsanız size şu kadarını söyleyeyim: sakin olun. Şimdi bu yaşadıklarınız ileride yaşayacaklarınız için kalbinize bağışıklık kazandırıyor, merak etmeyin. Derin bir nefes alın ve geçmesini bekleyin. Yaşınız ne kadar küçükse aşı o kadar etkili olacaktır. Artık sürekli tekrarlanan tek tip ayrılıklara, karşılıksız aşklara, gidenlere ya da bir türlü gitmeyenlere daha rahat katlanacak, dahası daha kolay atlatacaksınız.

Resimli Aşk Ansiklopedisi aşka ait duygu, durum ve kalıpları inceleyerek A'dan Z'ye maddeliyor… Fena halde zıpır, fena halde eğlenceli, fena halde sahici tespitlerle… Bugüne kadar aşkın ne menem bir şey olduğunu çözemediyseniz buyurun buradan okuyun…

(Tanıtım Bülteninden

Resimli Aşk Ansiklopedisi TIKLA PDF İNDİR !Resimli Aşk Ansiklopedisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Resimli Aşk Ansiklopedisi, Özlem Karakurt

Yorum Gönder