14 Temmuz 2023

Prof.Dr.Münir Derman’dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler Hüseyin Kanyılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Hüseyin Kanyılmaz
Çevirmen: Hüseyin Kanyılmaz

Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Kanyılmaz olan ve Kırk Kandil Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler TIKLA PDF İNDİR !

Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler Yazarı Kimdir ?

Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler yazarı Hüseyin Kanyılmaz 'dır. Hüseyin Kanyılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler PDF indir oku

Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırk Kandil Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler TIKLA PDF İNDİR !

Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

TRT'den emekli prodüktör Hüseyin Kanyılmaz'ın kalem ve kelâmıyla Kırkkandil'in Kırklar Sofrasını şenlendiren bu kitab; ten beden nefs kesâfetini gönül zihin ve ruh letâfetine devreden bilge hekim Prof. Dr. Münir Derman Hazretlerinin hârikalarla dolup taşan kutlu hayatından hayret ve gayretinizi tetikleyen çok gizemli esrar yumağı kesitler sunuyor. Şükür elhamdülillâh.

Herkesin ve her kesimin zevkle şevkle heyecanla okuyacağına inandığımız bu kitab; Kur'an-ı nātık (Konuşan Kur'an) özelliğine sâhib bir ilm-i ledün Hazretinin hazîne dâiresine rastgele girmeye çalışan uğrulara karşı bir edeb yâhû kandili uyandırıyor. Şükür elhamdülillâh.

Dileriz ve umarız kendi varlığını etrafı aydınlatmaya adayan bu kandil, kalb ruh sır hafî ve ahfâ ufuklarımızı ısıtan ve ışıtan bir gelişim ve bilişime vesile olur.
Yâ Selâm!..

Hazırlayan:Adevviye Şeyda Karaslan

Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler TIKLA PDF İNDİR !Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Prof.Dr.Münir Derman'dan Anılar,Kerametler,Hayatından Kesitler, Hüseyin Kanyılmaz

Yorum Gönder