13 Temmuz 2023

Okyanusun Şarkısı Sabriye Cemboluk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,09 TL
Yazarı: Sabriye Cemboluk
Çevirmen: Şeref Kurtiş

Okyanusun Şarkısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabriye Cemboluk olan ve Ceren Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Okyanusun Şarkısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Okyanusun Şarkısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Okyanusun Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Okyanusun Şarkısı Yazarı Kimdir ?

Okyanusun Şarkısı yazarı Sabriye Cemboluk 'dır. Sabriye Cemboluk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Okyanusun Şarkısı PDF indir oku

Okyanusun Şarkısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceren Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Okyanusun Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Okyanusun Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitabın kahramanı, kırk bin yamalı ve milyonlarca düğümlü bir hayatı yaşamaya, öğrenmeye çalışan, yalnız ve acemi bir hayat dokumacısıdır. Her şe belirsiz ve eksiktir onun hayatında Alaca karanlıkta elini tutacak güvenli bir el olmaksızın, yolunu bulmaya, hayat kilimini dokumaya çalışır. Hatalar yapar, hayatın ipi tekrar tekrar kopma noktasına gelir. Tam bitti derken, tam benden bu kadar derken, kendisine uzatılan bir ip parçasına düğüm atıp, yaşamaya devam eder. Hatırlamadığı bir taşta bırakıldığı yetiştirme yurdunda, hangi hayallerle yaşamaya direnmiş ve hayallerinin ne kadarını gerçekleştire bilmiştir? O toplumda yaşadıklarını bile fark etmediğimiz, anti kahramanlardan biridir.

(Tanıtım Bülteninden)

Okyanusun Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !Okyanusun Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Okyanusun Şarkısı, Sabriye Cemboluk

Yorum Gönder