12 Temmuz 2023

Necatigil Dolayları Yüksel Pazarkaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,25 TL
Yazarı: Yüksel Pazarkaya
Çevirmen: Yüksel Pazarkaya

Necatigil Dolayları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yüksel Pazarkaya olan ve Sözcükler yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Necatigil Dolayları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Necatigil Dolayları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Necatigil Dolayları TIKLA PDF İNDİR !

Necatigil Dolayları Yazarı Kimdir ?

Necatigil Dolayları yazarı Yüksel Pazarkaya 'dır. Yüksel Pazarkaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Necatigil Dolayları PDF indir oku

Necatigil Dolayları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sözcükler yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Necatigil Dolayları TIKLA PDF İNDİR !

Necatigil Dolayları TIKLA PDF İNDİR !
Behçet Necatigil, 16 Nisan 2016 günü yüz yaşında olacak.
Stuttgart'ta onunla birlikte geçen 1972 Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında yazdığım şiirleri, 1979 yılında her gün yazdığım dizeleri, 13 Aralık 1979 günü aramızdan ayrılması üzerine, sonraki her yılın aralık sayısında Behçet Necatigil'in sevgili anısına şiirler yayınladım.

Necatigil alıntıları, çağrışımları, izleri, özenmeleri taşıyan bütün bu şiirleri, şimdi Behçet Necatigil'in 100. yaşı dolayısıyla, onu daima sevgiyle anarak, bu kitapta derliyorum.
-Yüksel Pazarkaya
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sözcükler Necatigil Dolayları TIKLA PDF İNDİR !Necatigil Dolayları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Necatigil Dolayları, Yüksel Pazarkaya

Yorum Gönder