5 Temmuz 2023

Kötü Yol Orhan Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,52 TL
Yazarı: Orhan Kemal
Çevirmen: Orhan Kemal

Kötü Yol indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Kemal olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kötü Yol eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kötü Yol ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kötü Yol TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Yol Yazarı Kimdir ?

Kötü Yol yazarı Orhan Kemal 'dır. Orhan Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kötü Yol PDF indir oku

Kötü Yol indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kötü Yol TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Yol TIKLA PDF İNDİR !
İnsanı hayali kahramanlara çevirmeden, zayıflıkları, güçsüzlükleri ile benimseyen ve olduğu gibi seven yazarların başında gelen Orhan Kemal, edebiyatımızda sıradan insanın yaşam kavgasını en iyi anlatan yazarların başında gelir. İnsanın yitirdiği onurunu yeniden kazanışını anlatan Kötü Yol, maceralı kurgusu ile de okurların ilgisini çekecek romanların başında geliyor.

Orhan Kemal'in kitapları bir okurun hayatta rastlayabileceği o çok nadir hazineler arasında yer alır. Çok az yazar okurunun dünyasında onun kadar iz bırakır, okurunu onun kadar biçimlendirir. Orhan Kemal umudu ve aydınlığı yeniden kazanmamız için yol gösterir bize. Edebiyatımızın en değerli ustalarından biri olan Orhan Kemal'in kitaplarını yayımlamaktan onur duyoyoruz.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 226

Baskı Yılı: 2012


Cep Boy:

Sayfa Sayısı: 276

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Kötü Yol TIKLA PDF İNDİR !

13.07.2019

Klasik Yeşilçam melodaramlarını aratmayacak bir roman

***KİTABIN OLAY ÖRGÜSÜ KONUSUNDA İPUCU İÇERİR***

Romanın baş kahramanı İhsan. Kardeşi güzel ama saf bir kız Nuran. Hayali Yeşilçam artisti olmaktır güzeldir kendisinin eksiği yok fazlası vardır vs..İhsan farklı bir şantiyede görevlendirilince fırsattan istifade eden İhsan'ın arkadaşı çapkın Reşat Nuran'ı evlenme vaadinde bulunur kandırır ve İstanbul'a kaçarlar. Orada başına gelecekler romanın ismindedir.Nuran pavyonlardan birine düşer ki patronu Osman adında birisidir. Kardeşinin başına gelenleri öğrenen İhsan işi gücü bırakır İstanbul'da kazan kepçe misali kardeşini aramaktadır. Zaman içinde Nermin adında bir kızla tanışır gönül ilişkileri olur. Ancak İhsan kardeşini bulmadan evlenmek istemez ve bunu sevgilisine de söyler. Bu arada Nermin pavyoncu Osman'ın üvey kızıdır. Final sahnesi çok şamatalı yer yer insanı güldüren olaylarla doludur. Yaklaşık kırk yıl önce okuduğum romanın o zamandan kalan öyküsünü yazdım hatam varsa da yorulan beynimdendir.

Kötü Yol TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kötü Yol, Orhan Kemal

Yorum Gönder