14 Temmuz 2023

Kör Islık Eyüp Tosun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Eyüp Tosun
Çevirmen: Eyüp Tosun

Kör Islık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eyüp Tosun olan ve Tefrika Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kör Islık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kör Islık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kör Islık TIKLA PDF İNDİR !

Kör Islık Yazarı Kimdir ?

Kör Islık yazarı Eyüp Tosun 'dır. Eyüp Tosun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kör Islık PDF indir oku

Kör Islık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tefrika Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kör Islık TIKLA PDF İNDİR !

Kör Islık TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

İnsana ve doğaya ait olan her şey kendine yeni bir ifade alanı yaratıyor Kör Islık'ta. Eyüp Tosun, mekânla birlikte hareket eden duygulara, seslere ve karakterlere hayat veriyor. Kör Islık, beklemenin de varmak olduğunun altını çizen bir ilk kitap.

"Mekân benim kıyafetim gibi. Merdivenlerin eskiyen yanlarını bile bilirim. İnsan nereye basarsa orası kıymetli oluyor. Yara da öyle, nerene gelirse orası kıymetli. Şifa. Metruk dil. Yabancılık. Kesik bir dil türetti modern hayat. Dili- miz yaraymışçasına eksiltili sözcükler. Islıklar körleşti. Hatırlamak namümkün! Hepinizin öksürüşünü biliyorum. Ses dalgalarınız ciğerinizi ele veriyor. Beton sevmeyin, mezarda bile! Çünkü yılan ve haşere için engel yok, korkmayın. Ölüm. Herkese eşit. Sabır, yok kimsede!"

Kör Islık TIKLA PDF İNDİR !Kör Islık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kör Islık, Eyüp Tosun

Yorum Gönder