13 Temmuz 2023

Köle Kıyısından İnsan Biyografileri Mustafa Olpak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,67 TL
Yazarı: Mustafa Olpak
Çevirmen: Mustafa Olpak

Köle Kıyısından İnsan Biyografileri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Olpak olan ve Ozan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Köle Kıyısından İnsan Biyografileri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Köle Kıyısından İnsan Biyografileri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Köle Kıyısından İnsan Biyografileri TIKLA PDF İNDİR !

Köle Kıyısından İnsan Biyografileri Yazarı Kimdir ?

Köle Kıyısından İnsan Biyografileri yazarı Mustafa Olpak 'dır. Mustafa Olpak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Köle Kıyısından İnsan Biyografileri PDF indir oku

Köle Kıyısından İnsan Biyografileri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ozan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Köle Kıyısından İnsan Biyografileri TIKLA PDF İNDİR !

Köle Kıyısından İnsan Biyografileri TIKLA PDF İNDİR !
Bir zamanlar, Afrika kıyılarında yaşayan savunmasız yerliler, köle tacirleri tarafından kaçırılıp, gemilerle uzun bir yolculuğun ardından, zengin beyazlara hizmetçi-köle olarak satılırlardı.
Bu kitaba konu olan öyküdeki aile de, 1800''lü yılların ikinci yarısında, Kenya''dan, "Köle Kıyısı" denilen bölgeye yakın, küçük bir köyden kaçırıldı.
Özgür doğan bu insanlar artık birer köleydi. Tekrar özgür kalmaları ise hiç kolay olmayacak, kölelikten özgürlüğe giden süreçte yaşadıkları, tüm hayatlarını alt üst edecekti.
Kitapta; Kenya''da başlayıp, Girit ve İstanbul''da kuşaklar boyu süren, maceralı ve dramatik bir öykü bulacaksınız...



Sayfa Sayısı: 183

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ozan Yayıncılık Köle Kıyısından İnsan Biyografileri TIKLA PDF İNDİR !Köle Kıyısından İnsan Biyografileri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Köle Kıyısından İnsan Biyografileri, Mustafa Olpak

Yorum Gönder