5 Temmuz 2023

Kelebekler Ve İnsanlar Üstün Dökmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,53 TL
Yazarı: Üstün Dökmen
Çevirmen: Üstün Dökmen

Kelebekler Ve İnsanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Üstün Dökmen olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kelebekler Ve İnsanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kelebekler Ve İnsanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kelebekler Ve İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kelebekler Ve İnsanlar Yazarı Kimdir ?

Kelebekler Ve İnsanlar yazarı Üstün Dökmen 'dır. Üstün Dökmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kelebekler Ve İnsanlar PDF indir oku

Kelebekler Ve İnsanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kelebekler Ve İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kelebekler Ve İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Uzun ama renksiz bir yaşam mı istersiniz, yoksa kısa ama renkli bir yaşam mı?

Bir zamanlar renksiz ama ömürleri uzun olan kelebekler, renkli olmayı dileyince gökkuşağındaki tüm renkler üzerlerine silkelenir ve kelebekler rengârenk olur. Ancak bu sefer ömürleri kısalır. Romanda, üniversite mezunu iki de genç vardır ve ikisi de doğuştan engellidir, tekerlekli sandalyede dolaşmaktadır. Birbirine âşık bu gençlerin aslında evlenmelerinde bir sakınca yokken aileleri evlenmelerini istemez, evlenirlerse düşüp ölebileceklerini söylerler. Romandaki temel soru ve mesaj: "Uzun ve renksiz bir ömür mü istersiniz, yoksa kısa ve renkli bir ömür mü?"

(Tanıtım Bülteninden)

Kelebekler Ve İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !Kelebekler Ve İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kelebekler Ve İnsanlar, Üstün Dökmen

Yorum Gönder