5 Temmuz 2023

Karanlık Aşk 2 Tuğçe Aksal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,92 TL
Yazarı: Tuğçe Aksal
Çevirmen: Tuğçe Nida Sevin

Karanlık Aşk 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tuğçe Aksal olan ve Müptela Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlık Aşk 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlık Aşk 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlık Aşk 2 TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Aşk 2 Yazarı Kimdir ?

Karanlık Aşk 2 yazarı Tuğçe Aksal 'dır. Tuğçe Aksal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karanlık Aşk 2 PDF indir oku

Karanlık Aşk 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Müptela Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlık Aşk 2 TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Aşk 2 TIKLA PDF İNDİR !
Etrafını saran kötülüklerden kaçıp kurtulmak mümkün değilse, kalıp savaşmayı tercih etmelisin. Elif öyle yaptı. Başına gelen her kötü şeyde yeniden ve yeniden ayağa kalkmayı başaran bir genç kızın hikâyesi Karanlık Aşk. Her şeye rağmen; yaşamanın, sevmenin, direnmenin ve karşı koymanın hikâyesi… Demir Kara'nın soğuk ve karanlık hayatının, sıcacık bir sevda ile nasıl değişmeye yüz tuttuğuna, gençlikten yetişkinliğe bu sevgi ile yürürken, bir genç kızın ve bir genç adamın birlikte nasıl değiştiğine şahit olacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 504

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Müptela Yayınları Karanlık Aşk 2 TIKLA PDF İNDİR !Karanlık Aşk 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karanlık Aşk 2, Tuğçe Aksal

Yorum Gönder