14 Temmuz 2023

Karanlığın Ardında Saklı Arzu Öcal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Arzu Öcal
Çevirmen: Arzu Öcal

Karanlığın Ardında Saklı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arzu Öcal olan ve Truva Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlığın Ardında Saklı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlığın Ardında Saklı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlığın Ardında Saklı TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığın Ardında Saklı Yazarı Kimdir ?

Karanlığın Ardında Saklı yazarı Arzu Öcal 'dır. Arzu Öcal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Karanlığın Ardında Saklı PDF indir oku

Karanlığın Ardında Saklı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Truva Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlığın Ardında Saklı TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığın Ardında Saklı TIKLA PDF İNDİR !

Kapılar Sonsuza Dek Kapandı, Yaralı Bebek ve Oyun Başlasın romanlarının yazarından gerilim dozu yüksek yeni bir roman. Yazar ustaca dokunmuş kelimelere ve sürpriz sonu ile de ters köşe olmaya hazır olun.

Ceyla, annesinin ve pek çok kişinin öldüğü gece hayatta kalabilmeyi başarmış, neler olduğunu bilen tek kişidir. Henüz beş yaşında olması nedeniyle ve yaşadığı travma sonucu uzun süre toparlanamaz.

On dokuz yaşına kadar zihninde bölük pörçük görüntüler, dilindeyse bir dünya cevapsız soru vardır. Olaydan on dört yıl sonra arkadaşlarıyla birlikte annesinin öldüğü yurda doğru maceralı bir yolculuğa çıkarlar. Amaçları bir gece geçirmek, geçmişin küllerini savurup gerçeği ortaya çıkarmaktır.

Ne kadar yanlış bir karar verdiklerini anladıklarındaysa iş işten geçmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Genel Yayın Yönetmeni:Sami Çelik

Editör: Sema Satan

Karanlığın Ardında Saklı TIKLA PDF İNDİR !

11.07.2019

akıcı bir kitap

Yer yer anılarda tekrar ve kitapta sürekli göze çarptığı için beni rahatsız eden ayrı yazılması gereken "de/da"ların bitişik yazılmış olmasına rağmen oldukça akıcı, bir oturuşta bitirilebilen bir kitap. Türk korku hikaye/romanlarını çok seviyorum bu da başarılı kurgulardan bir tanesi ancak sürpriz finali o kurgudan bağımsız tanıdık bir yapıda olmuş maalesef.

Karanlığın Ardında Saklı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Karanlığın Ardında Saklı, Arzu Öcal

Yorum Gönder