6 Temmuz 2023

James Joyce Edna O'Brien Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,24 TL
Yazarı: Edna O'Brien
Çevirmen: Zeynep Çiftçi

James Joyce indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edna O'Brien olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 232 sayfalık James Joyce eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. James Joyce ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
James Joyce TIKLA PDF İNDİR !

James Joyce Yazarı Kimdir ?

James Joyce yazarı Edna O'Brien 'dır. Edna O'Brien yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

James Joyce PDF indir oku

James Joyce indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 232 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
James Joyce TIKLA PDF İNDİR !

James Joyce TIKLA PDF İNDİR !

20. yüzyıl edebiyatına damgasını vurmuş olan James Joyce günümüzde de gerek okurlara gerekse yazar ve düşünürlere esin kaynağı olmayı sürdürüyor. Memleketinden bir başka usta kalem, Edna O'Brien, bu biyografik yapıtında Joyce'un sıradışı yaşamını, uğruna ailesini, sağlığını, dostlarını, hatta görme yetisini feda edecek kadar sanatına adanmış sürgün hayatını, ancak İrlandalı bir meslektaşın sergileyebileceği hassasiyet ve kavrayışla ele alıyor. Kitap, lirik, yer yer neşeli ve yer yer buruk bir anlatım diliyle, adeta, Ulysses'in, Finnegan Uyanması'nın, Dublinliler'in yazarının başkahraman olarak tasarlandığı bir romanı andırıyor ve bu yönüyle alışılagelmiş biyografik metinlerden ayrılıyor. James Joyce, çağdaş bir yazarın, en değerli atalarından birini aynı anda hem şefkatle hem amansızca resmetmeyi başararak okurlarına ve Joyce hayranlarına sunduğu keyifli, dokunaklı ve aydınlatıcı bir armağan.

(Tanıtım Bülteninden)

James Joyce TIKLA PDF İNDİR !James Joyce TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, James Joyce, Edna O'Brien

Yorum Gönder