4 Temmuz 2023

İdeal Gelin Adayı Projesi Sinem İşler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,55 TL
Yazarı: Sinem İşler
Çevirmen: Sinem İşler

İdeal Gelin Adayı Projesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinem İşler olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İdeal Gelin Adayı Projesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İdeal Gelin Adayı Projesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İdeal Gelin Adayı Projesi TIKLA PDF İNDİR !

İdeal Gelin Adayı Projesi Yazarı Kimdir ?

İdeal Gelin Adayı Projesi yazarı Sinem İşler 'dır. Sinem İşler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

İdeal Gelin Adayı Projesi PDF indir oku

İdeal Gelin Adayı Projesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İdeal Gelin Adayı Projesi TIKLA PDF İNDİR !

İdeal Gelin Adayı Projesi TIKLA PDF İNDİR !

En büyük hobisi; uygun gördüğü çiftleri bulup evlendirmek olan bir anneannenin, torunu için girişimde bulunması beklenen bir durumdu. Hele çocukluğundan itibaren kendi kızını yetiştirirken eksik gördüğü yönleri, torununda kapatıp Naime Sultan'a yaraşır özelliklerde yetiştirdiyse…

Tabii ideal bir gelin adayı olarak yetiştirdiği Asena evlenmek istemediği için okuma bahanesiyle Amerika'ya kaçmasaydı.

Ailesini çok sevmesine rağmen üzerindeki baskıya daha fazla dayanamayan Asena, özgürlüğü için savaş verirken hesaba katmadığı bir şey vardı. Gabriel Beklemediği bir anda hayatına giren Gabriel'e aşık olmasıyla kızdığı halde ailesine düşkün ve geleneklerine bağlı olan genç kızın bütün planları tepetaklak oldu.

Yetişme şeklinden dolayı herkesi hayrete düşüren Asena ile Türk geleneklerini öğrendikçe ne yapacağını şaşıran Gabriel arasında; iki arada bir derede duyguları ve mantığı arasında kalmalarının komik hikayesi..

(Tanıtım Bülteninden)

İdeal Gelin Adayı Projesi TIKLA PDF İNDİR !

18.04.2019

İdeal gelin adayı projesi

Sinem İşlerin kalemine bayılıyorum bütün kitaplarını okudum.Asena,yı çok sevdim yurdum kızı Amerika,yı fethetmiş.Öyle güzel anlatmışki sanki bizim evde yetişmiş gibi hissettim.Gülmek eğlenmek istiyorsanız okuyun bence...

İdeal Gelin Adayı Projesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, İdeal Gelin Adayı Projesi, Sinem İşler

Yorum Gönder