3 Temmuz 2023

Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs Nurdan Damla Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,4 TL
Yazarı: Nurdan Damla
Çevirmen: Nurdan Damla

Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nurdan Damla olan ve Hayat Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs TIKLA PDF İNDİR !

Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs Yazarı Kimdir ?

Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs yazarı Nurdan Damla 'dır. Nurdan Damla yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs PDF indir oku

Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayat Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs TIKLA PDF İNDİR !

Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs TIKLA PDF İNDİR !
Süleyman mührünün gizemli hikayesi Dünya var oldukça anlatılacak ve öğrenilecek bir diriliş hikâyesiydi bu… Onlar; Yeruşelim Kralı Sultan Süleyman ile Sebe Melikesi Belkıs, çağlara kutlu bir destan bıraktılar. Doğmamış nefesler mavi kubbe altında var oldukça, bu kutlu gerçeği hayırla yâd edeceklerdi. "Anladım ki benlik kisvesini sıyıramayanlar, hakikati bulamazlar!" dedi Belkıs. "İşte kapındayım Rabbim! Şanım hiç, servetim bir saman çöpüdür şimdi.

Senin havl ve kuvvetinle denizden inci, taştan yakut, dikenli budaktan gül çıkar. ebe Melikesi'ni de yokluğun alevli bağrından çıkardın. Ya Rabbi, rahmetin kucağı ne sıcaktır! Tövbe taptıklarıma, tövbe yaptıklarıma, tövbe inandıklarıma!

Şimdi senin rahmet sağanağının altındayım. Affet bizi ya Rahman! Ben ve kavmim, kudretine ve şanına teslim olduk." Nilüfer çiçeği kadar saf ve duru yüzü sırılsıklamken, çağlara düşen mesaj, "Sebe Melikesi Belkıs için yeni bir hayatın başlangıcıydı."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hayat Yayıncılık Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs TIKLA PDF İNDİR !Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs, Nurdan Damla

Yorum Gönder