13 Temmuz 2023

Hiç Kimse Sıradan Değildir Markus Zusak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Markus Zusak
Çevirmen: Yasin Öksüz

Hiç Kimse Sıradan Değildir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Markus Zusak olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hiç Kimse Sıradan Değildir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hiç Kimse Sıradan Değildir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hiç Kimse Sıradan Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Hiç Kimse Sıradan Değildir Yazarı Kimdir ?

Hiç Kimse Sıradan Değildir yazarı Markus Zusak 'dır. Markus Zusak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hiç Kimse Sıradan Değildir PDF indir oku

Hiç Kimse Sıradan Değildir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hiç Kimse Sıradan Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Hiç Kimse Sıradan Değildir TIKLA PDF İNDİR !
"Neden ben?" diye sordum Tanrı'ya. Bir şey söylemedi.
Güldüm ve yıldızları izledim. Yaşamak güzeldi...
Hiç Kimse Sıradan Değildir.
-Markus Zusak-

"19 yaşındayım, taksi şoförüyüm. Sadece bu işe yarıyorum, bir de arkadaşlarımla kâğıt oynamaya. Başka hiçbir uğraşım, isteğim, hedefim yok. Bir ev arkadaşım var, adı Kapıcı. Kendisi aynı zamanda köpeğim olur ve karşılıklı kahve içmekten büyük keyif alırız. Kısacası sıradanlığın mihenk taşıyım ve bundan şikâyetçi değilim. Ama bir gün posta kutumda bulduğum iskambil kartının, çerçevedeki bu resmi değiştireceğini nereden bilebilirdim ki? "Hiç" oluşum, kimliği belirsiz birini rahatsız etmişe benziyor ve belli ki benimle oyun oynamak istiyor. Neden sorusunun cevabı aslında çok basit: umursamak için.
Peki o halde, oyuna hazırım!"

Dilde sadeliği kullanma yeteneğini başarılı bir şekilde ortaya koyan Markus Zusak, Hiç Kimse Sıradan Değildir adlı eğlenceli olduğu kadar düşündüren romanıyla, herkesin yapabileceklerinin ötesine geçebileceğini en sıradan insanlar üzerinden göstererek zekâsını gözler önüne seriyor.

"Zusak dilde abartıdan uzak duran, sadeliği kullanarak hayal dünyanıza girmeyi ustalıkla başaran bir yazar. Hiç Kimse Sıradan Değildir de bu yeteneğini ortaya koyan iyi bir örnek."
-Time Magazine-

"Yalın ve akıcı bir dille anlatılan, güzel olduğu kadar etkileyici bir roman."
-Kirkus Reviews-

"Olağanüstü bir kitap. Mutlaka okunmalı."
-School Library Journal-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 463

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Martı Yayınları Hiç Kimse Sıradan Değildir TIKLA PDF İNDİR !

24.01.2016

I´m the Messenger

Türkçeye Hiç Kimse Sıradan Değildir olarak çevrilen , orijinal adı I´m the Messenger olan Markus Zusak imzalı bir eser. Sürükleyici, dersten çok İLHAM verici bir kitap. İnsan asla içindeki umudu ve gücü öldürmemeli, kendini keşfetmek için kendine zaman tanımalı.´Herkes yapabileceklerinin ötesine geçebilir.´
Belki de posta kutusunda kartlar birikmeye başladı, bir bakın derim :)


22.01.2016

HAYATIN ANLAMI

insanların hayatının anlamı olmalı .Kitabı okuyunca bunu düşündüm.Her insanının hayatına dokunup fark yaratmak duygusal tatmin sağlamak.
O kadar akıcıydı ki ....


20.01.2016

Harika

Sıcacık hikayesiyle içinizi ısıtan, anlatımıyla sizi yormayan, hem eğlendirip hem düşündüren çok güzel bir kitap.

Hiç Kimse Sıradan Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hiç Kimse Sıradan Değildir, Markus Zusak

Yorum Gönder