5 Temmuz 2023

Her Şey Ayrı Yazılır küçük İskender Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,06 TL
Yazarı: küçük İskender
Çevirmen: küçük İskender

Her Şey Ayrı Yazılır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı küçük İskender olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Her Şey Ayrı Yazılır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Her Şey Ayrı Yazılır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Her Şey Ayrı Yazılır TIKLA PDF İNDİR !

Her Şey Ayrı Yazılır Yazarı Kimdir ?

Her Şey Ayrı Yazılır yazarı küçük İskender 'dır. küçük İskender yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Her Şey Ayrı Yazılır PDF indir oku

Her Şey Ayrı Yazılır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Her Şey Ayrı Yazılır TIKLA PDF İNDİR !

Her Şey Ayrı Yazılır TIKLA PDF İNDİR !
İnsan, gölgesiyle neyi temsil eder? Bir gölge kendisinin oluşmasına yol açan gövdeyi tanıyabilir mi? Gölge ile gövdenin ortak bir ödevi, ortak bir bilinci, ortak bir düşü var mıdır?


Edebiyatın pek çok alanında kalem oynatan küçük İskender'den hareketli, cesur, demir leblebi denemeler. "Her Şey" Ayrı Yazılır'ın okuru şimdiden şanslı; son dönem şiirimizin en etkili isimlerinden birinin düşünce dünyasına girecekler, türler arası bir yazının, tümüyle özgür ve özgürlükçü, apaydınlık bir zihnin izini sürecekler. İskender'in ülkede yaşanan ve aklı başında (ya da bulutlarda) herkesi yakından ilgilendiren sorunlara yaklaşımı, hayranlık uyandıracak kadar iç açıcı. Okuyun, kendinize armağan edin.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Her Şey Ayrı Yazılır TIKLA PDF İNDİR !Her Şey Ayrı Yazılır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Her Şey Ayrı Yazılır, küçük İskender

Yorum Gönder