4 Temmuz 2023

Hayal Ağacım Erguvan Bige Güven Kızılay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,17 TL
Yazarı: Bige Güven Kızılay
Çevirmen: Bige Güven Kızılay

Hayal Ağacım Erguvan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bige Güven Kızılay olan ve Hayykitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Hayal Ağacım Erguvan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayal Ağacım Erguvan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayal Ağacım Erguvan TIKLA PDF İNDİR !

Hayal Ağacım Erguvan Yazarı Kimdir ?

Hayal Ağacım Erguvan yazarı Bige Güven Kızılay 'dır. Bige Güven Kızılay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hayal Ağacım Erguvan PDF indir oku

Hayal Ağacım Erguvan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayykitap yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayal Ağacım Erguvan TIKLA PDF İNDİR !

Hayal Ağacım Erguvan TIKLA PDF İNDİR !

Bir Zeki Müren sesinde mesela, "Mesut Bahtiyar'dan şarkılar dinlediniz" dediği zaman gözlerimiz nemleniyor olabilir mi?

Veya Şenay, "Şu dünyadaki en mutlu kişi, mutluluk verendir" diye süzülse kalbimize, içimizdeki küs çocuk duyup da gelir mi dersiniz?

Özlediğimiz kokular sonra... Leylak, lavanta, naftalin, tütün kolonyası, az önce mangal ateşinden alınmış bir fincan kahve, taze biçilmiş çimen, turşu suyu, tavada kızaran köfte, mis gibi arap sabunu, nane yaprağı, kıyılmış dereotu, eski bir kitabın sayfaları...

Ya da sayfaları sararmış bir mektup mesela, bir dizecik şiir, bir kenarı oyalı mendil, bir gözlük, bir kalem, bir tespih, bir anı, geçmişe sizi sevgiyle sımsıkı, güvenle bağlayan...

İçinizdeki o çocuk, kaygılara boğulup duvarlara çarpa çarpa "Beni eve götür" diye bağırdığı zaman işte gideceğiniz güvenli yuva orası.

Bir nefesle dünyaya geldik, bir nefesle de gideceğiz. O iki nefes arasındaki süreyi kâbusa mı çeviriyoruz, yoksa şölen gibi mi yaşıyoruz, aslında bizim elimizde.

Herkes yaşamasına yaşar, ölmesine ölür de, kalpten kalbe akışmak her babayiğidin harcı değil.
Onu bir denesek mi?

Ne de olsa yol da burası, ev de burası.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayal Ağacım Erguvan TIKLA PDF İNDİR !Hayal Ağacım Erguvan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hayal Ağacım Erguvan, Bige Güven Kızılay

Yorum Gönder