4 Temmuz 2023

Gücenmedim Dersem Yalan Olur Başak Buğday Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,84 TL
Yazarı: Başak Buğday
Çevirmen: Başak Buğday

Gücenmedim Dersem Yalan Olur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Başak Buğday olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gücenmedim Dersem Yalan Olur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gücenmedim Dersem Yalan Olur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gücenmedim Dersem Yalan Olur TIKLA PDF İNDİR !

Gücenmedim Dersem Yalan Olur Yazarı Kimdir ?

Gücenmedim Dersem Yalan Olur yazarı Başak Buğday 'dır. Başak Buğday yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gücenmedim Dersem Yalan Olur PDF indir oku

Gücenmedim Dersem Yalan Olur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gücenmedim Dersem Yalan Olur TIKLA PDF İNDİR !

Gücenmedim Dersem Yalan Olur TIKLA PDF İNDİR !

"Pazar günleri konser programını yönetmesi ve yaşça benden çok çok büyük olması dışında hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Şimdi olsa internete girer, sabah kahvaltıda kaç zeytin yediğinden; geçen sene tatilde giydiği lacivert mayosunu kaç liraya aldığına kadar her şeyi, iki dakikada öğrenebilirdim ama o zaman internet falan yok. Arama motoru olarak ansiklopedi kullandığımız yıllar. Biri hakkında bilgi sahibi olmamız gerektiğinde mahallede tahkikat yaptırmak dışında başka olanağımız da yok. İşte, Hikmet'i bu mümkünsüzlükler içerisinde; fakat kalbimin tüm imkânları ile seviyordum."

Altın günlerindeki kısırın gücüne, karne hediyesi bisiklete atlayıp evden kaçılabileceğine, radyonun içindeki küçük insanlara ve dünyanın, çekirdek yiyerek gidilebilen; mahallenin o en uzak köşesi kadar büyülü bir yer olduğuna inananlara; hâlâ inanlara...

Ihlamur Günlükleri'yle tanıştığımız Başak Buğday, gülmekten gözlerimizi yaşartırken içimizdeki o eski yaraya dokunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Burak Albayrak

Kapak Tasarım: Hamdi Akçay

Gücenmedim Dersem Yalan Olur TIKLA PDF İNDİR !Gücenmedim Dersem Yalan Olur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gücenmedim Dersem Yalan Olur, Başak Buğday

Yorum Gönder