4 Temmuz 2023

Görünmezlik Pelerini Ge Fei Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,06 TL
Yazarı: Ge Fei
Çevirmen: Ge Fei

Görünmezlik Pelerini indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ge Fei olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Görünmezlik Pelerini eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Görünmezlik Pelerini ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Görünmezlik Pelerini TIKLA PDF İNDİR !

Görünmezlik Pelerini Yazarı Kimdir ?

Görünmezlik Pelerini yazarı Ge Fei 'dır. Ge Fei yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Görünmezlik Pelerini PDF indir oku

Görünmezlik Pelerini indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Görünmezlik Pelerini TIKLA PDF İNDİR !

Görünmezlik Pelerini TIKLA PDF İNDİR !

Çin'in yaşayan en ünlü yazarlarından biri olan Ge Fei'nin kaleminden toplumsal bir düş üzerine kışkırtıcı, mizahın ciddiyetle hakkını veren bir kitap Görünmezlik Pelerini.

Tüketim çılgınlığına kendini iyice kaptırmış Beijing'de (Pekin), duvarındaki çatlaktan kuzey rüzgârının içeri dolduğu bir odada, ablası ve eniştesiyle aynı evde yaşayan bir "kaybeden" Bay Cui'nin hikâyesi.

Kırklarının ortasında, boşanmış ama yine de eski eşine çok düşkün Cui, zengin ama çoğunlukla özenti müzik tutkunları için özel ses sistemleri kurarak geçinen birisidir. Müşterilerini ve kendini daima hor gören bu adamın kader çizgisi, çocukluk arkadaşının onu "dünyadaki en iyi ses sistemi"ni isteyen son derece gizemli bir müşteriye yönlendirmesiyle bambaşka bir yola sapacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Görünmezlik Pelerini TIKLA PDF İNDİR !Görünmezlik Pelerini TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Görünmezlik Pelerini, Ge Fei

Yorum Gönder