6 Temmuz 2023

Frankie Presto'nun Sihirli Telleri Mitch Albom Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,8 TL
Yazarı: Mitch Albom
Çevirmen: Fatma Zeynep Öztürk

Frankie Presto'nun Sihirli Telleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mitch Albom olan ve Pena Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Frankie Presto'nun Sihirli Telleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Frankie Presto'nun Sihirli Telleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Frankie Presto'nun Sihirli Telleri TIKLA PDF İNDİR !

Frankie Presto'nun Sihirli Telleri Yazarı Kimdir ?

Frankie Presto'nun Sihirli Telleri yazarı Mitch Albom 'dır. Mitch Albom yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Frankie Presto'nun Sihirli Telleri PDF indir oku

Frankie Presto'nun Sihirli Telleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pena Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Frankie Presto'nun Sihirli Telleri TIKLA PDF İNDİR !

Frankie Presto'nun Sihirli Telleri TIKLA PDF İNDİR !
New York Times'ın çok satan yazarı Mitch Albom'dan hayat hakkında düşünmeye iten etkileyici bir hikâye Bir melodi duyduğunuzda başınızı kaldırmanızın, bateri sesi duyduğunuzda ayağınızla ritim tutmanızın bir sebebi var.
Bütün insanların içinde müzik vardır. Yoksa Tanrı neden size atan bir kalp versin? Bu hayatta herkes bir gruba katılır. Müziğin, tıpkı sevgi gibi, yaşayan her canlıyı etkileme gücü vardır.
Bu dünyaya ayak basmış en büyük gitarist Frankie Presto'nun ve altı sihirli teliyle değiştirdiği altı hayatın masalsı hikâyesi.

"Bizi iyi yaşanan bir hayat hakkında düşünmeye iten güzel bir hikâye... Albom bir kez daha edebi sihrini konuşturuyor."
-Huffington Post-

"Albom'ın müziğin gücü hakkındaki masalı sizi güzel bir melodi gibi sürükleyecek."
-People-

"Albom'ın Frankie Presto'nun Sihirli Telleri kitabı doğru notalara basıyor. Yazarın müzik aşkı ortada... ve hiç şüphe yok ki sihirli sözleriyle okuyucuları hoş ve duygusal bir yolculuğa çıkaracak."
-USA Today-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 464

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pena Yayınları Frankie Presto'nun Sihirli Telleri TIKLA PDF İNDİR !Frankie Presto'nun Sihirli Telleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Frankie Presto'nun Sihirli Telleri, Mitch Albom

Yorum Gönder