5 Temmuz 2023

Fotoğrafın Arka Yüzü Melih Ergen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,44 TL
Yazarı: Melih Ergen
Çevirmen: Devrim Çakır

Fotoğrafın Arka Yüzü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melih Ergen olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fotoğrafın Arka Yüzü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fotoğrafın Arka Yüzü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fotoğrafın Arka Yüzü TIKLA PDF İNDİR !

Fotoğrafın Arka Yüzü Yazarı Kimdir ?

Fotoğrafın Arka Yüzü yazarı Melih Ergen 'dır. Melih Ergen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Fotoğrafın Arka Yüzü PDF indir oku

Fotoğrafın Arka Yüzü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fotoğrafın Arka Yüzü TIKLA PDF İNDİR !

Fotoğrafın Arka Yüzü TIKLA PDF İNDİR !
"Öyle biri yoktu. Hiçbir zaman olmamıştı. Boşuna beklemiştim, çoktan gelmişti."

Yaşamın değil, ölümün gerçeklerine tutunan bir adam; inancın bittiği yerde başlayan o tekinsiz aydınlığı sorgulayan bir roman: Fotoğrafın Arka Yüzü, ilk baskısından 20 yıl sonra, yazarının yeniden bakışıyla okurlarıyla buluşuyor.

"Melih Ergen'in Fotoğrafın Arka Yüzü adlı kitabında kazandığı haklı övgülerden sonra bile, yazdıklarına hâlâ bir yabancı gözüyle dışarıdan bakıyor olması, kendine bir türlü 'yazar' diyemeyişi hâlâ, karşısına geçtiği beyaz kâğıt karşısında hâlâ duyduğu o korku, onun bundan sonra yazabilecekleri konusunda umutlarımı ve merakımı dipdiri tutuyor."
-Mehmet H. Doğan-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 136

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Fotoğrafın Arka Yüzü TIKLA PDF İNDİR !Fotoğrafın Arka Yüzü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Fotoğrafın Arka Yüzü, Melih Ergen

Yorum Gönder