13 Temmuz 2023

Cumba'dan Rumba'ya Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,6 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: Peyami Safa

Cumba'dan Rumba'ya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cumba'dan Rumba'ya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cumba'dan Rumba'ya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cumba'dan Rumba'ya TIKLA PDF İNDİR !

Cumba'dan Rumba'ya Yazarı Kimdir ?

Cumba'dan Rumba'ya yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Cumba'dan Rumba'ya PDF indir oku

Cumba'dan Rumba'ya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cumba'dan Rumba'ya TIKLA PDF İNDİR !

Cumba'dan Rumba'ya TIKLA PDF İNDİR !
Peyami Safa'nın insanları içinde en sıra dışı karakterlerin yer aldığı Cumbadan Rumbaya romanı; tek düşüncesi, yaşadığı köhne evden ve semtten kurtularak Nişantaşı'nda bir apartman katında oturup, zengin bir koca bulma arzusu taşıyan Karagümrüklü Cemile'yi anlatıyor. Peyami Safa'nın diğer romanlarında da sıklıkla görülen Batılılaşma ve yabancılaşma meselesinin, ilk defa bu romanında toplumun en kenar mahallelerinden birinde yaşayan insanların hayatında bile nasıl değişikliklere ve kırılmalara yol açtığı gösteriliyor. Daha önce sinema filmi ve televizyon dizisi de yapılan, şaşırtıcı kurgusu ve samimi üslûbuyla bir solukta okunacak Cumbadan Rumbaya romanında, ruhunu ve aşkını kaybetmemişlerin hayata tutunma mücadelesine şahitlik edeceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 429

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Cumba'dan Rumba'ya TIKLA PDF İNDİR !Cumba'dan Rumba'ya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Cumba'dan Rumba'ya, Peyami Safa

Yorum Gönder