4 Temmuz 2023

Cinayet İlanı Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,44 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Agatha Christie

Cinayet İlanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cinayet İlanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cinayet İlanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cinayet İlanı TIKLA PDF İNDİR !

Cinayet İlanı Yazarı Kimdir ?

Cinayet İlanı yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Cinayet İlanı PDF indir oku

Cinayet İlanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cinayet İlanı TIKLA PDF İNDİR !

Cinayet İlanı TIKLA PDF İNDİR !
Yerel Gazete'de çıkan garip cinayet ilanı, Jane Marple dahil tüm Chipping Cleghorn köyü sakinlerini heyecanlı bir bekleyişe sürüklemiştir: 29 Ekim, Cuma günü, saat 18.30' da Little Paddocks'ta cinayet işlenecektir.

Bu çocukça bir şaka mıydı, yoksa zavallı Letitia Blacklock'u korkutmak için yapılan bir oyun muydu? Bu esrarengiz davetiyeye karşı koyamayanlar belirtilen zamanda Little Paddocks'un kapısında belirirler ve ışıklar söner...

"Agatha Christie polisiye yazarlar tahtından asla inmeyecek. Her zamanki gibi zekice kurgulanmış bir eser..."



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Cinayet İlanı TIKLA PDF İNDİR !Cinayet İlanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Cinayet İlanı, Agatha Christie

Yorum Gönder