5 Temmuz 2023

Biz, Ölümlüler Patrick Ness Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,92 TL
Yazarı: Patrick Ness
Çevirmen: Aslıhan Kopuz

Biz, Ölümlüler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Patrick Ness olan ve Yabancı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Biz, Ölümlüler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Biz, Ölümlüler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Biz, Ölümlüler TIKLA PDF İNDİR !

Biz, Ölümlüler Yazarı Kimdir ?

Biz, Ölümlüler yazarı Patrick Ness 'dır. Patrick Ness yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Biz, Ölümlüler PDF indir oku

Biz, Ölümlüler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yabancı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Biz, Ölümlüler TIKLA PDF İNDİR !

Biz, Ölümlüler TIKLA PDF İNDİR !

Ya Seçilmiş Kişi değilseniz?

Ya zombilerle, ruh emici hayaletlerle ya da o mavi parlak gözlü, ölüm getiren, yeni çıkan şey her ne ise onunla savaşması gereken kişi değilseniz?

Ya sadece liseden mezun olmak, baloya gitmek ve birileri okulu tekrar havaya uçurmadan Henna'ya çıkma teklifi etmek isteyen Mickey gibiyseniz?

Çünkü bazen her hafta bir yenisi yaşanan krizlerden daha büyük sorunlar da vardır ve bazen sıradan hayatınızdaki sıradışı şeyleri keşfetmeniz gerekir.

Dağ aslanları en yakın arkadaşınıza tapıyor olsa bile.

Ödüllü yazar Patrick Ness'in bu cesur romanı bize, olağandışılığın farklı şekillerde karşımıza çıkabileceğini hatırlatıyor.

"Farklı, komik ve sevgi dolu bir hikâye. Kesinlikle kaçırılmamalı."

-Kirkus Reviews-

"Ness'in bilimkurgu romanı, uçarı fütürist fantezilerle dalga geçerken aynı zamanda sadece hayatta olmanın bile ne kadar önemli bir zafer olduğunu vurguluyor. Bu akıllarda kalıcı, duygusal ve okuru sık sık güldüren kitap kesinlikle başarılı olacak." <

-Booklist-

"Zıpır esprileri sevenler ve alışılagelmiş hikâyeler yerine insanı düşündüren hikâyeleri tercih edenler, bu eşsiz ve zekice ele alınmış kurguyu takdir edecektir."

-School Library Journal-

(Tanıtım Bülteninden)

Biz, Ölümlüler TIKLA PDF İNDİR !

30.11.2019

Merak

Bu kitabı oldukça merak ediyorum, farklı ve ilgi çekici bir konusu var. Fiyatı çok uygun burada. En kısa sürede alacağım.

Biz, Ölümlüler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Biz, Ölümlüler, Patrick Ness

Yorum Gönder