5 Temmuz 2023

Bir Yazın Tarihi Halid Ziya Uşaklıgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,4 TL
Yazarı: Halid Ziya Uşaklıgil
Çevirmen: Halid Ziya Uşaklıgil

Bir Yazın Tarihi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halid Ziya Uşaklıgil olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Yazın Tarihi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Yazın Tarihi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Yazın Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yazın Tarihi Yazarı Kimdir ?

Bir Yazın Tarihi yazarı Halid Ziya Uşaklıgil 'dır. Halid Ziya Uşaklıgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Bir Yazın Tarihi PDF indir oku

Bir Yazın Tarihi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Yazın Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yazın Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

Türk romanının kurucusu sayabileceğimiz Halid Ziya'nın öykü dalında ilk eseri olan Bir Yazın Tarihi, yazarın dil konusundaki hassasiyetinin de göze çarptığı bir eserdir. Kendi imlasının korunması yönündeki ısrarı, Latin harfleriyle yapılan yeni baskılarda da etkisini göstermiştir.

Kitaba adını veren Bir Yazın Tarihi yazarın en bilinen hikâyelerinden olmakla beraber, kitabın neredeyse beşte birini oluşturan bir kısa roman niteliği taşıyor. Halid Ziya, bu "acemilik dönemi" eserinde dahi okuyucunun duygularını daima tetikte tutmayı başarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Yazın Tarihi TIKLA PDF İNDİR !Bir Yazın Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Bir Yazın Tarihi, Halid Ziya Uşaklıgil

Yorum Gönder