12 Temmuz 2023

Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,63 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Stefan Zweig

Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Akılçelen Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat Yazarı Kimdir ?

Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat PDF indir oku

Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akılçelen Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !
Tutkunun nasıl öngörülemez, nasıl dönüştürücü bir kuvvet olduğunu izliyoruz Stefan Zweig'ın usta kaleminden. Bir kumarbazın ve bir kadının tutkusu yirmi dört saatliğine karşılaşıyorlar. Çarpışmaya benzer bu karşılaşmanın sırrı yıllarca suskun bir yürekte yaşıyor, ta ki ertelenmiş bir yüzleşmeye, arındıran bir itirafa dek. Tek bir günün insan yaşamında kaplayabileceği yere; bazı günlerin tüm ömre, tüm günlere ve tüm zamanlara bedel olduğuna dair sarsıcı bir itiraf bu.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akılçelen Kitaplar Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bir Kadının Hayatından Yirmi Dört Saat, Stefan Zweig

Yorum Gönder