13 Temmuz 2023

Bir Anayasacının Seyir Defteri Bakır Çağlar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Bakır Çağlar
Çevirmen: Bakır Çağlar

Bir Anayasacının Seyir Defteri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bakır Çağlar olan ve Su Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Anayasacının Seyir Defteri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Anayasacının Seyir Defteri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Anayasacının Seyir Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Anayasacının Seyir Defteri Yazarı Kimdir ?

Bir Anayasacının Seyir Defteri yazarı Bakır Çağlar 'dır. Bakır Çağlar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Anayasacının Seyir Defteri PDF indir oku

Bir Anayasacının Seyir Defteri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Su Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Anayasacının Seyir Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Anayasacının Seyir Defteri TIKLA PDF İNDİR !
' Olayları yazmak, oldukları gibi değil ama kendimi de ekleyerek yazmak, olayları basitleştirmiyor; çok daha zorlaştırıyor.' Jean Gino, ' İtalya'da yolculuk' kitabının başında bunları yazıyor. Belki de şöyle söylenmeli: Olaylar yolculuğuna eklenen kimlik, kimliği de etkileyip değiştiriyor; iç hesaplaşmayı hazırlıyor. Andre Malraux'nun 'insanlık hali' serüveni yeniden yaşanıyor. Benim düşünsel yolculuğumda kalkış noktası Sorbonne'lu yıllar oldu: İdeolojilerin kurşun sessizliğinden farklı bir müziğe geçiş, 'öteki' ile yaşanan ferdiyetçilik ve bir yol haritası;' GERÇEKÇİ OL, İMKANSIZI İSTE' ya da ferdiyetçiliğin öteki adı...Düşünsel yolculuğun varış noktası; ' Terminus' ise belli değil ama, 'best seller' bir dinazor olmayacağım kesin. Terminus, belki de, Kıbrısçasıyla Kopiaste: Otur ve paylaş; Kan, ekmek ve şarabı...



Sayfa Sayısı: 526

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Su Yayınları Bir Anayasacının Seyir Defteri TIKLA PDF İNDİR !Bir Anayasacının Seyir Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Anayasacının Seyir Defteri, Bakır Çağlar

Yorum Gönder