5 Temmuz 2023

Beyaz Prenses Philippa Gregory Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,12 TL
Yazarı: Philippa Gregory
Çevirmen: Zeynep Arıkan

Beyaz Prenses indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philippa Gregory olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beyaz Prenses eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beyaz Prenses ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beyaz Prenses TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Prenses Yazarı Kimdir ?

Beyaz Prenses yazarı Philippa Gregory 'dır. Philippa Gregory yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Beyaz Prenses PDF indir oku

Beyaz Prenses indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beyaz Prenses TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Prenses TIKLA PDF İNDİR !
O, ingiltere krallarının kardeşi, kızı, yeğeni, karısı ve annesiydi; taçsız bir prenses, damatsız bir nişanlı, düğünsüz bir gelindi.

Henry Tudor, savaş meydanında İngiltere tacını kazandığında, neredeyse 20 senedir savaşlarla bölünmüş ülkesini birleştirmek uğruna, düşman hanedanın prensesiyle evlenmesi gerektiğini biliyordu. Kaderinde York'lu Elizabeth vardı.

Ancak evleneceği kadın hâlâ ölü bir adama, Henry'nin savaşta alt ettiği düşmanı III. Richard'a âşıktı. Üstelik Elizabeth'in annesi ve İngiltere'nin yarısı, Beyaz Kraliçe tarafından bilinmeze gönderilen kayıp vârisin, hakkı olan tacı almak için döneceği günün hayalini kuruyordu. Henry tahtta yerini sağlamlaştırmaya çalışsa da, York Hanedanı'nın zaferi için dua eden bir İngiltere'de, insanların kalbini bir türlü kazanamıyordu. En büyük korkusu, tahtı elinden almak için bir yerlerde bekleyen bir prensti.

Genç bir adam ordularıyla İngiltere'ye geldiğinde Elizabeth büyük bir seçim yapmak zorunda kalacaktı. Zamanla sevmeye başladığı kocasının yanında mı olacaktı, senelerdir öldüğünü düşündüğü sevgili kardeşine mi koşacaktı? York'un gülü sonunda evine dönmüştü. Ve Kraliçe, tarafını seçmeliydi.

"Kan, seks, gözyaşı! Ne ararsanız bu kitapta var."
-Usa Today-

"Beyaz Prenses, prenslerin kaderiyle ilgili müthiş entrikalarla dolu."
-The Washıngton Post-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 650

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Beyaz Prenses TIKLA PDF İNDİR !

19.05.2020

Savaş Kan Gözyaşı Aşk Entrika Birleşimi

İngiltere tarihinin en karmaşık güller savaşında tam iki erkek arasında kalan bir kadının can alıcı hayat hikayesi...Sayfa sayısına bakmadan satın alıp bu hikayeye sizde ortak olabilirsiniz.Anlatım olarak o kadar akıcı ki kitabı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz Savaş,kan, entrika,cinsellik tümü bu kitapta...An be an sanki o dönemde yaşıyormuş hissine kapılacaksınız

Beyaz Prenses TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Beyaz Prenses, Philippa Gregory

Yorum Gönder