6 Temmuz 2023

Ateş Yukarı Doğru Yanar Osman Şahin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Osman Şahin
Çevirmen: Osman Şahin

Ateş Yukarı Doğru Yanar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman Şahin olan ve Berfin Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ateş Yukarı Doğru Yanar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ateş Yukarı Doğru Yanar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ateş Yukarı Doğru Yanar TIKLA PDF İNDİR !

Ateş Yukarı Doğru Yanar Yazarı Kimdir ?

Ateş Yukarı Doğru Yanar yazarı Osman Şahin 'dır. Osman Şahin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ateş Yukarı Doğru Yanar PDF indir oku

Ateş Yukarı Doğru Yanar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Berfin Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ateş Yukarı Doğru Yanar TIKLA PDF İNDİR !

Ateş Yukarı Doğru Yanar TIKLA PDF İNDİR !
"Ateş yukarı doğru yanar"da, Osman Şahin'in bugüne dek öykü, roman, şiir, resim, sinema ve edebiyat, hapislik, özgürlük, sansür, zülum ve baskı üstüne yazdığı yazılarla, Cumhuriyet Tarihi'nin en halkçı hareketi olan köy enstitüleri üzerine yazıp seçtiği 43 yazısı yer alıyor.



Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Berfin Yayınları Ateş Yukarı Doğru Yanar TIKLA PDF İNDİR !Ateş Yukarı Doğru Yanar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ateş Yukarı Doğru Yanar, Osman Şahin

Yorum Gönder