4 Temmuz 2023

Albatros Ragıp Zarakolu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,96 TL
Yazarı: Ragıp Zarakolu
Çevirmen: Ragıp Zarakolu

Albatros indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ragıp Zarakolu olan ve Evrensel Basım Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Albatros eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Albatros ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Albatros TIKLA PDF İNDİR !

Albatros Yazarı Kimdir ?

Albatros yazarı Ragıp Zarakolu 'dır. Ragıp Zarakolu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Albatros PDF indir oku

Albatros indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Evrensel Basım Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Albatros TIKLA PDF İNDİR !

Albatros TIKLA PDF İNDİR !
2012 Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilen aklın ve vicdanın yazarı Ragıp Zarakolu, kaleme aldığı yazılarında barışın, özgürlüğün ve insan hakları mücadelesinin tavizsiz savunucusu oldu.

Türkiye'de ezilen halklar kütüphanesi oluşturulmasında büyük katkısı olan yazarımızın, barışa çağrı niteliğinde olan yazılarını tutuklu yazarlarla dayanışma amacıyla "Albatros" adlı kitapta topladık.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2012


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Evrensel Basım Yayın Albatros TIKLA PDF İNDİR !Albatros TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Albatros, Ragıp Zarakolu

Yorum Gönder