6 Temmuz 2023

Adem ile Havva'nın Günlüğü Mark Twain Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,16 TL
Yazarı: Mark Twain
Çevirmen: Elif Çepikkurt

Adem ile Havva'nın Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mark Twain olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adem ile Havva'nın Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adem ile Havva'nın Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adem ile Havva'nın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Adem ile Havva'nın Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Adem ile Havva'nın Günlüğü yazarı Mark Twain 'dır. Mark Twain yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Adem ile Havva'nın Günlüğü PDF indir oku

Adem ile Havva'nın Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adem ile Havva'nın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Adem ile Havva'nın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !
kendince bulduğu tutarsızlıkları eğlenceli ve iğneleyici bir dille, dinsel temalar ve karakterleri harmanlayarak okura sunuyor.

Kitap, Şeytan'ın ahret inancını benimsemesinden cennette nasıl giyileceğine dair moda önerilerine, Adem ve Havva'nın evrensel ve yüz yıllardır tanıdık gelen aile problemlerinden ilk insan ile Tanrı'nın ilişkilerine kadar anlatan mektuplar, günlükler, alıntılar ve denemeler içeriyor.

Bu eğlenceli anlatımların ve konuların yanında okur Twain'in din, kadın-erkek eşitliği, bilim, evrim hakkındaki düşüncelerine şahit oluyor. İlk gerçek Amerikan yazar odur ve ondan sonra gelmiş olan hepimiz onun mirasçılarıyız.
-William Faulkner-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Adem ile Havva'nın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

27.11.2020

Güzel kitap, dikkat çekici bir konu

Adem in Havva ya dair yorumları oldukça dikkat cekici.

Adem ile Havva'nın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Adem ile Havva'nın Günlüğü, Mark Twain

Yorum Gönder