15 Haziran 2023

Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla Hasan Göğüş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Hasan Göğüş
Çevirmen: Hasan Göğüş

Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Göğüş olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla TIKLA PDF İNDİR !

Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla Yazarı Kimdir ?

Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla yazarı Hasan Göğüş 'dır. Hasan Göğüş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla PDF indir oku

Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla TIKLA PDF İNDİR !

Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla TIKLA PDF İNDİR !

Diplomaside kritik işlerin üstesinden gelmek ustalık gerektirir. Hele ki bir diplomat bu mesleği zorlu başkentlerde yürütüyorsa... 2002'de Hindistan'a büyükelçi olarak atanan, ülkemizi Yunanistan, Avusturya ve Portekiz'de temsil eden Hasan Göğüş,diplomatlık anılarını okurla paylaşıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla TIKLA PDF İNDİR !Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Zor Başkentlerde Dipomasi: İlber Ortaylı'nın Sunuşuyla, Hasan Göğüş

Yorum Gönder