8 Haziran 2023

Zeliş (Tütün Zamanı 1) Necati Cumalı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Necati Cumalı
Çevirmen: Necati Cumalı

Zeliş (Tütün Zamanı 1) indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Necati Cumalı olan ve Cumhuriyet Kitapları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zeliş (Tütün Zamanı 1) eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zeliş (Tütün Zamanı 1) ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zeliş (Tütün Zamanı 1) TIKLA PDF İNDİR !

Zeliş (Tütün Zamanı 1) Yazarı Kimdir ?

Zeliş (Tütün Zamanı 1) yazarı Necati Cumalı 'dır. Necati Cumalı yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zeliş (Tütün Zamanı 1) PDF indir oku

Zeliş (Tütün Zamanı 1) indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cumhuriyet Kitapları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zeliş (Tütün Zamanı 1) TIKLA PDF İNDİR !

Zeliş (Tütün Zamanı 1) TIKLA PDF İNDİR !
Çarpıcı bir aşk öyküsünün ekseninde gelişen tütün ekicilerinin özel yaşantıları. İlk yayınlandığı gün gerçek bir edebiyat kahramanı haline gelen "Zeliş"in çavlan gibi bir biçemde anlatılan öyküsü. Necati Cumalı'dan bir başyapıt daha.



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cumhuriyet Kitapları Zeliş (Tütün Zamanı 1) TIKLA PDF İNDİR !

22.10.2020

süper..

Herkesin çocuğuna okutması gereken bir kitap


18.07.2012

150 sayfa fazla basılmış

Bu konu 100 sayfada gayet geniş anlatılırdı. Hatta iyi bir yazarın gözünde ederi 50 sayfadır. Uzun sıkıcı diyaloglar, kukla karakterler, anında uçup giden yer isimleri, o kişilerden başka kimseyi ilgilendirmeyen ayrıntılar kitapta bir sayfa kirliliği yaratıyor. Zeliş´in karakterini sadece son 30 sayfada görüyoruz. Ayrıca yazarın insanlar, devlet ve adalet sistemi üzerine kişisel (olumsuz) görüşleri de aralara girip çıkıyor; bir sanat eserinde bağışlanamayacak bir günah. Tüm bunlara rağmen kötü mü? Hayır! Necati Cumalı´nın yetenekli bir ressamın elinden çıkmış ama sıkıcı bir eskiz gibi önümüze koyduğu bu çizimlerde o insanların ve o yaşamın ruhuna ait solgun bir ışık görüyoruz.


07.03.2012

Zeliş

Sadece bir aşk hikayesi mi? Aslında bir başkaldırı. Kadının tarihi rolünü oynamadığı ve sevdiği için herkesi karşısına aldığı bir gerçeklik.

Zeliş (Tütün Zamanı 1) TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zeliş (Tütün Zamanı 1), Necati Cumalı

Yorum Gönder