24 Haziran 2023

Yeni Karşılaşmalar Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Adalet Ağaoğlu

Yeni Karşılaşmalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeni Karşılaşmalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeni Karşılaşmalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeni Karşılaşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Karşılaşmalar Yazarı Kimdir ?

Yeni Karşılaşmalar yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yeni Karşılaşmalar PDF indir oku

Yeni Karşılaşmalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeni Karşılaşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Karşılaşmalar TIKLA PDF İNDİR !

"Hiçbir şeyden öğrenmedim yazarak öğrendiğim kadar."

İnsanlar önce dış dünyanın bizi nasıl gördüğüne, ikinci olarak kendisinin dışarıya nasıl görünmek istediğine göre yaşarlar. Kendisinin kendisine nasıl göründüğüne göre yaşamak, intihardan daha güçtür. Sürüden kopup tek başına otlamaya çıkmanın yalnızlığını ister. Çobansızdır. Kurtlar kapabilir. Kendini tek başına kendin savunacaksın. Hayat sürmektedir. Ben varlığımı kendime ispatlamak için yazdığımı sanıyorum.

Yeni Karşılaşmalar Adalet Ağaoğlu'nun deneme, değini ve mektuplarının yanısıra konferans, TV programı ve söyleşilerinden oluşan serinin son "karşılaşma"sı. Sanattan, siyasetten, İstanbul'dan ve göçlerden söz ederken her zamanki gibi karşı duruyor; çünkü Ağaoğlu'na göre, "Yazarın yazdıklarını belirleyen hiç kuşkusuz düşünceleri, hattâ inançları bağlamında hayatta duruş biçimidir. İnsan haklarına tecavüzde bulunan her tutuma karşı durmak, görüp, biliyorum çığlığı atmak, bunları insanî bakımdan inandırıcı kılmak benim hiç üstümden atamadığım bir sorumluluk duygumdur. Ortalıkta boşu boşuna kalabalık ederek dolaşıp durmak yerine hayatta olmanın borcunu ödemek gibi bir şey."

(Tanıtım Bülteninden)

Yeni Karşılaşmalar TIKLA PDF İNDİR !Yeni Karşılaşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yeni Karşılaşmalar, Adalet Ağaoğlu

Yorum Gönder