23 Haziran 2023

Yazıcı Bartleby Herman Melville Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Herman Melville
Çevirmen: Murat Belge

Yazıcı Bartleby indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Herman Melville olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yazıcı Bartleby eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yazıcı Bartleby ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yazıcı Bartleby TIKLA PDF İNDİR !

Yazıcı Bartleby Yazarı Kimdir ?

Yazıcı Bartleby yazarı Herman Melville 'dır. Herman Melville yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yazıcı Bartleby PDF indir oku

Yazıcı Bartleby indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yazıcı Bartleby TIKLA PDF İNDİR !

Yazıcı Bartleby TIKLA PDF İNDİR !
Murat Belge'nin dizi yayın yönetmenliğinde, Murat Belge çevirisi ve sonsözüyle, Wyn Kelley'in önsözüyle, Yazar ve dönem kronolojisiyle.

Amerikan edebiyatının en saygın yazarlarından Herman Melville'den, varoluşçuluk, absürdizmin ve modernizmin başyapıtlarından biri kabul edilen bir Wall Street öyküsü. Avukat anlatıcımız, 19. yüzyıl New Yorku'nda, Wall Street'teki hukuk bürosuna üçüncü bir yazıcı olarak Bartleby adında kasvetli gözüken, ama çalışkan bir genci alır. Fakat yazıcının giderek artan kayıtsız davranışları, çok geçmeden yaşlı adamı huzursuz etmeye başlar. Bartleby'nin etrafındaki hengâmeye, iş hayatına ve hızla yerleşmekte olan bir meslek geleneğine aykırı olan tarafı, bir şey yapmamayı tercih etmesidir. Peki bu tercihi yapmış olan insanı hayatta neler bekler? Melville'in hiçbir eserine benzemeyen bu öyküsü, özgür iradenin tuzaklarını konu olan ve çağımıza da seslenen bir alegori niteliğinde.

"Evrenin gündelik ironilerinden biri olan gerçek faydasızlığı gösteren, üzücü ve gerçek bir kitap."
-Jorge Luis Borges-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 91

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Yazıcı Bartleby TIKLA PDF İNDİR !

18.04.2016

Hey Gidi İnsanlık

Karakter tahlili ve olay örgüsü çook güzel bir üslupla anlatılmış. Tavsiye ederim:))


19.08.2015

Yazıcı Bartleby

Melville´in kitapları arasında çok farklı bir yere oturan bir eser. Kesinlikle okunmalı!


22.06.2015

40 yıllık katip olmuş yazıcı...

´Yenilik yapıcam ben´ derken saçma sapan şeyler yapmamak lazım. Katip kelimesi herhalde eski moda görülüp kullanılmamış. Yapmamak lazım böyle işler.

Yazıcı Bartleby TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yazıcı Bartleby, Herman Melville

Yorum Gönder