17 Haziran 2023

Yanlış Okumalar Umberto Eco Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Umberto Eco
Çevirmen: Mehmet H. Doğan

Yanlış Okumalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Umberto Eco olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yanlış Okumalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yanlış Okumalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yanlış Okumalar TIKLA PDF İNDİR !

Yanlış Okumalar Yazarı Kimdir ?

Yanlış Okumalar yazarı Umberto Eco 'dır. Umberto Eco yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yanlış Okumalar PDF indir oku

Yanlış Okumalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yanlış Okumalar TIKLA PDF İNDİR !

Yanlış Okumalar TIKLA PDF İNDİR !
Gülün Adı ve Foucault Sarkacı gibi yoğun içerikli romanların yazarından zekice yazılmış bir keyifli parodiler toplamı "Yanlış Okumalar", Striptiz üzerine yazılan bir denemeden Nabokov'un Lolita'sına, insanın ayda ilk yürüyüşünden bir yayınevine gelen ve sözde editörce geri çevrilen Homeros'un, Marcel Proust'un ya da Dante'nin ünlü yapıtlarına kadar çeşitli konuları işlediği hicivlerden, benzeklerden derlenen ve önceki yıllarda İtalya'nın Il Verri dergisi için kaleme alınmış olan bu yazılar için Eco, "Benzeği benimsememin, derinde yatan bir nedeni vardı," diyor. "Neo-avangard yapıt günlük yaşamın ve yazın'ın dilini tersyüz etme özelliğini içinde taşıyorsa da komik ve groteskin de bu programın bir parçası olması gerekirdi."...



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Yanlış Okumalar TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2020

okunmalı

tez yazım aşamasında mutlaka okunması gereken bir kitap


09.06.2020

Umberto Eco

İlk baş okumanız gereken kitap gülün adı

Yanlış Okumalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yanlış Okumalar, Umberto Eco

Yorum Gönder