21 Haziran 2023

Yabancı Kucak Ian McEwan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Ian McEwan
Çevirmen: Pınar Kür

Yabancı Kucak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ian McEwan olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Yabancı Kucak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yabancı Kucak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yabancı Kucak TIKLA PDF İNDİR !

Yabancı Kucak Yazarı Kimdir ?

Yabancı Kucak yazarı Ian McEwan 'dır. Ian McEwan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yabancı Kucak PDF indir oku

Yabancı Kucak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yabancı Kucak TIKLA PDF İNDİR !

Yabancı Kucak TIKLA PDF İNDİR !

Colin ile Mary, tatile çıkmış, tutkulu bir çift. Gece vakti yemek yiyebilecekleri bir yer ararken isimsiz şehrin labirent gibi sokaklarında kayboluyorlar. Ansızın karşılarına çıkan, Robert isimli yabancı her şeyi değiştirecek. Robert'in onları götürecek barı ve anlatacak hikâyeleri var. Anlattıkça uzayacak, uzadıkça onları uykusuz bırakacak hikâyeler. Onları takıntının ve vahşetin ortasına savuracak, karanlık hikâyeler...

Çağdaş İngiliz edebiyatının önemli isimlerinden, Man Booker Ödüllü Ian McEwan Yabancı Kucak romanında, ilişkileri ve duyguları öyle etkileyici anlatıyor ki okur gerilimin ve vahşetin boyutu ne olursa olsun bir türlü hikâyenin peşini bırakamıyor.

"Büyüleyici ve merak uyandırıcı."
The Times
"Yabancı Kucak'a başlayan hiçbir okur onu elinden bırakamayacak. Kara büyünün üstadı işbaşında!"
New York Times

(Tanıtım Bülteninden)

Yabancı Kucak TIKLA PDF İNDİR !Yabancı Kucak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yabancı Kucak, Ian McEwan

Yorum Gönder