14 Haziran 2023

UP Underground Poetix Sayı - 13 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,5 TL
Yazarı:
Çevirmen:

UP Underground Poetix Sayı - 13 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık UP Underground Poetix Sayı - 13 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. UP Underground Poetix Sayı - 13 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
UP Underground Poetix Sayı - 13 TIKLA PDF İNDİR !

UP Underground Poetix Sayı - 13 Yazarı Kimdir ?

UP Underground Poetix Sayı - 13 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

UP Underground Poetix Sayı - 13 PDF indir oku

UP Underground Poetix Sayı - 13 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
UP Underground Poetix Sayı - 13 TIKLA PDF İNDİR !

UP Underground Poetix Sayı - 13 TIKLA PDF İNDİR !
Hangi ayda çıktığı yayın kurulu tarafından bile kestirilemeyen UP XIV Nisan sayısı:

- "ne çok ölmüşüm dün gece. lanet olsun; gerçekten de çok fazla ölmüşsündür", demişsin kerem kamil koç, bir sene oldu bak canın sıkıldıysa atlayıp gelelim, buralar iyice mala bağladı. canım deniz atı…

- UP XIV'ün şiddetini artırarak yayımlamaya devam edeceği -ve aynı zamanda kırmızı çizgilerinden - isimlerden birisi de şüphesiz Greil Marcus… Ruj Lekesi'nin uslanmaz mimarı, Rolling Stone için kaleme aldığı the Clash - Give 'Em Enough Rope albüm kritiğiyle aramızda.

- İnsanların sinema ve şiddet algısını manipüle etmek için kurulan Haribo Extreme Culture'dan Beril Köroğlu ve Anıl Koç, Blind Dead serisinin çok farklı bir okumasını tarihin karanlık vizyonuyla birlikte bizlere aktaracaklar.

- Şiir araştırmacılığının indiana jones'u kerim atay, bu ay da ocean vuong çevirisiyle UP XIV'te.

- Rafet arslan punk'ın başlangıcına inerek bu sefer işi çok farklı bir yerden, Eduardo Paolozzi'nin deforme-pop çalışmalarının yer aldığı "BUNK!" seçkisinden yola çıkarak ele alıyor.

- Splatter house: çizgi roman ve illüstrasyon evrenine iğrenç bir yolculuk! erman akçay bu ay enzo garza ile godzilla, robert crumb, b-filmleri ve daha niceleri üzerine laflıyor.
- Sevgili dergi emekçimiz seda garzanlı'nın katkılarıyla hannes meyer dosyasının bu ay ne yazık ki sonuna geliyoruz… tabii şimdilik…
- Camus "saçma"larsa ortaya nasıl bir şey çıkar? kadir kayserilioğlu tam da bunun için alternatif bir okuma rehberi hazırladı.

- Kötü kedi şerafettin'in filmi çıkalı neredeyse 2 ay oldu ama kendisi 96 yılından beri hayatımızda olduğu için biz onu şereflendirmeye her fırsatta devam edeceğiz: Anima İstanbul emekçilerinden ve filmin yardımcı yönetmeni Burcu Baki ile baya bir şey hakkında konuştuk.

- Bauhaus'un cinsiyetçilik makinesini parçalayan kadınlara kulak verin: Gertrud Arndt, Lou Scheper-Berkenkamp ve Catherine Ince!

- Emre varışlı devrimci bir eylemdir. kamus-i türki ikinci kısmıyla lala paşa

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, UP Underground Poetix Sayı - 13,

Yorum Gönder