9 Haziran 2023

Uçarca Mehmet Fatih Işıldak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Mehmet Fatih Işıldak
Çevirmen: Mehmet Fatih Işıldak

Uçarca indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Fatih Işıldak olan ve Ark Kitapları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uçarca eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uçarca ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uçarca TIKLA PDF İNDİR !

Uçarca Yazarı Kimdir ?

Uçarca yazarı Mehmet Fatih Işıldak 'dır. Mehmet Fatih Işıldak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Uçarca PDF indir oku

Uçarca indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ark Kitapları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uçarca TIKLA PDF İNDİR !

Uçarca TIKLA PDF İNDİR !

Mesleğini herşeyin üstünde tutan, eğitimini yeni bitirmiş idealist bir gazetecinin işine, hayata, aşka ve topluma tutunuşunu anlatan kısa bir roman.

Toplumumuzun karakterini de birçok yönden yakalamaya çalışan yazar, yer yer nükteli yer yer de gerçekçi, eleştirel ve duygusal anlatımıyla güzel vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Uçarca TIKLA PDF İNDİR !

24.11.2020

Yansıma

Kitap bence bu dönem Türkiye'sinin bir yansıması.


22.11.2020

Harika

Son dönemde başı sonu belli olmayan o kadar çok roman görmüştüm ki, bu kitap beni gerçekten şaşırttı. Başı sonu belli, bir derdi olan bir kitap..Tavsiye ederim


22.11.2020

Uçarca

Birçok yerinde altını çizdiğim kitap oldu.

Uçarca TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Uçarca, Mehmet Fatih Işıldak

Yorum Gönder