9 Haziran 2023

Tüneldeki Çocuk Sait Faik Abasıyanık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Sait Faik Abasıyanık
Çevirmen: Sait Faik Abasıyanık

Tüneldeki Çocuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sait Faik Abasıyanık olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tüneldeki Çocuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tüneldeki Çocuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tüneldeki Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Tüneldeki Çocuk Yazarı Kimdir ?

Tüneldeki Çocuk yazarı Sait Faik Abasıyanık 'dır. Sait Faik Abasıyanık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Tüneldeki Çocuk PDF indir oku

Tüneldeki Çocuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tüneldeki Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Tüneldeki Çocuk TIKLA PDF İNDİR !
"Sait Faik yolda, sinema önünde, otobüste, köprü üstünde, vapurda, Gülhane Parkı'nda, ne bileyim bir dükkânda ya da İstanbul'un en kıyıda köşede kalmış bir yerinde rastladığı insanları kollarından tutup öykülerine sokuşturur.

Tabii, bu öyküleri düzmek için yanaştığı her insana hemencecik el atmaz, onları, kavun alıyormuş gibi iyice tartar, koklar ve öykü olabilecek bir yan bulduktan sonra onlara kucak açar. Çünkü ona göre her insanın içinde öykü bulunmaz. Yazara düşen iş, içinde öykü taşıyan insanı kıstırmaktır. Bir kez kıstırdıktan sonra da elini uzatıp onun içinden öyküyü çekip çıkarmaktan başka iş kalmaz."
-Salâh Birsel, Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu'dan-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Tüneldeki Çocuk TIKLA PDF İNDİR !Tüneldeki Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Tüneldeki Çocuk, Sait Faik Abasıyanık

Yorum Gönder