17 Haziran 2023

Tuhaf Zamanlar Eric Hobsbawm Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 38,35 TL
Yazarı: Eric Hobsbawm
Çevirmen: Saliha Nilüfer

Tuhaf Zamanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eric Hobsbawm olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tuhaf Zamanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tuhaf Zamanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tuhaf Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !

Tuhaf Zamanlar Yazarı Kimdir ?

Tuhaf Zamanlar yazarı Eric Hobsbawm 'dır. Eric Hobsbawm yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Tuhaf Zamanlar PDF indir oku

Tuhaf Zamanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tuhaf Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !

Tuhaf Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !
20. yüzyıl tarihini diğer asırlarınkinden ayıran en önemli izler; dünya savaşları, siyasal devrimler, imparatorluklardan ulus devletlere geçişler, kültürel alt üst oluşlar, toplumsal çatışmalar, iktisadi düzenler ve düzensizlikler ve tüm bunların etrafında oluşan modern kültürel bir hayat içerisinde sürülür. Eric Hobsbawm, bu yüzyıl boyunca sayılan değişimlere adeta ilk elden tanık olan, kişisel olarak değişimlerin insanlar üzerindeki etkilerini bizatihi yaşamış önemli Marksist tarihçilerden biridir. Tuhaf Zamanlar Viyana'dan Berlin'e, Londra'dan São Paulo'ya, Moskova'dan Küba'ya, Manhattan'dan Brezilya sokaklarına sadece kitaplarda yer alan büyük olayların küçük kahramanları olarak değil, olayların fiili kahramanları olarak yer almış insanların hikâyelerini büyük bir tarihçinin hayatına dahil ediyor. İspanya İç Savaşı'ndan LSE'ye, caz kulüplerinden müzisyenlere, Komünist Partiler'den İngiliz Marksist Tarihçileri'ne, faşizmden demokrasiye, sokaklardan üniversite anfilerine uzun ve dolu dolu yaşanmış bir hayatın mahir bir tarihçinin kaleminde nasıl bir araya geldiğine şaşıracak, Hobsbawm'un yaşam öyküsünü zevkle okuyacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 549

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Tuhaf Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !Tuhaf Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Tuhaf Zamanlar, Eric Hobsbawm

Yorum Gönder