17 Haziran 2023

Trainspotting Irvine Welsh Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Irvine Welsh
Çevirmen: Avi Pardo

Trainspotting indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Irvine Welsh olan ve Siren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Trainspotting eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Trainspotting ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Trainspotting TIKLA PDF İNDİR !

Trainspotting Yazarı Kimdir ?

Trainspotting yazarı Irvine Welsh 'dır. Irvine Welsh yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Trainspotting PDF indir oku

Trainspotting indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Trainspotting TIKLA PDF İNDİR !

Trainspotting TIKLA PDF İNDİR !


Trainspotting, dibe vurmaktan çekinmeyenlerin öyküsü. Kısa ve hayal kırıklıklarıyla dolu hayatların baştan kabulü… Trainspotting, şimdi ve her zaman, bir iş-bir eş-bir yuva masallarıyla doymaktansa hayatın gerçekleriyle aç kalmayı seçenlerin gün sonu özeti.
Yaşamlarını kariyerle ya da ilişkileriyle anlamlandırmaya çalışanlara inat, bambaşka şeylerin üzerine şeytan arabalarıyla tam gaz gidenlerin çarpıcı, unutulmaz, kafası güzel ve hazmı zor hikâyesi Trainspotting.
BİZİ SEÇ. HAYATI SEÇ… ÇAMAŞIR MAKİNESİ SEÇ, ARABA SEÇ, BİR KANEPEYE OTURUP AĞZINA BERBAT ŞEYLER TIKIŞTIRARAK BEYİN UYUŞTURUCU VE RUH ÇÖKERTİCİ APTAL TELEVİZYON PROGRAMLARI SEYRETMEYİ SEÇ. BİR HUZUR EVİNDE ÜZERİNE SIÇIP İŞEYEREK ÇÜRÜMEYİ, BENCİL VE KAFAYI YEMİŞ ÇOCUKLARIN İÇİN BİR UTANÇ KAYNAĞI OLMAYI SEÇ. HAYATI SEÇ.
İyi de, ben hayatı seçmemeyi seçiyorum.

Trainspotting TIKLA PDF İNDİR !

04.06.2020

review

Kargo çok hızlı ulaşıyor su zamanda bile. Paketleme çok başarılı yine. Okumak için sabırsızlanıyorum resmen hiçbir kotu tecrübem olmadı alışverişlerimde. Düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkür ederim hizmetiniz için.


28.12.2018

Kitap Hakkında

Olayları farklı karakterlerin gözünden anlatıyor , tek bir karaktere bağlı kalmıyorsunuz bu yanını sevdim , başlarda pek  sarmıyor ama sonra düzeliyor ,çerez niyetine okunabilir bir kitap öneririm


05.09.2013

Bakış Açısı

Bir karakterin değil, tüm karakterlerin ağzından yazılmış hikayelerle bütünleşmiş bir eser. Farklı karakterlerin bakış açılarını, olaylara yaklaşımını, olaylara karşı tutumunu bir çatı altında toplamış.  Kült eser okumayanlar için iyi bir kitap.

Trainspotting TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Trainspotting, Irvine Welsh

Yorum Gönder