7 Haziran 2023

Tesla Nikola Tesla Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Nikola Tesla
Çevirmen: Mehmet Ata Arslan

Tesla indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikola Tesla olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tesla eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tesla ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tesla TIKLA PDF İNDİR !

Tesla Yazarı Kimdir ?

Tesla yazarı Nikola Tesla 'dır. Nikola Tesla yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Tesla PDF indir oku

Tesla indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tesla TIKLA PDF İNDİR !

Tesla TIKLA PDF İNDİR !

Elektronik çağına öncülük eden çalışmalarıyla ve Thomas Edison'la olan rekabetiyle tanınan Nikola Tesla, yirminci yüzyılın en büyük mucitlerinden biri olarak kabul edilir. Devrim niteliğindeki icatları ve keşifleriyle elektrik ve manyetizma gibi bilimsel alanları kökten değiştirmiştir. Önemli çalışmaları arasında kablosuz iletişim sistemi, radyo, Tesla bobini, transformatör, dönen manyetik alan, Büyük İletici, alternatif akımlı elektriksel sistem ve teleotomatlar bulunur.



Tesla'nın yaptığı araştırmalar geleneksel algıyı yıkan, çarpıcı nitelikte çalışmalardı ve bu durum, çağdaşları tarafından anlaşılamamasına, yaptığı icatların ve getirdiği yeniliklerin değerinin o dönem fark edilememesine yol açtı. 1919'da Electrical Experimenter dergisinde altı bölüm olarak yayımlanan bu otobiyografi, Tesla'nın iç yaşantısını sunduğu gibi, bir mucidin bedeninin ve zihninin nasıl çalıştığını gösterip onun değerini anlamamızı sağlayacak.



"Bir mucidin en büyük amacı, doğanın güçlerini insanın ihtiyaçlarına göre kontrol altına almaktır."


-Tesla-



(Tanıtım Bülteninden)



Tesla TIKLA PDF İNDİR !Tesla TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Tesla, Nikola Tesla

Yorum Gönder