8 Haziran 2023

Tereza Batista Savaş Yorgunu Jorge Amado Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,8 TL
Yazarı: Jorge Amado
Çevirmen: Jorge Amado

Tereza Batista Savaş Yorgunu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jorge Amado olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tereza Batista Savaş Yorgunu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tereza Batista Savaş Yorgunu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tereza Batista Savaş Yorgunu TIKLA PDF İNDİR !

Tereza Batista Savaş Yorgunu Yazarı Kimdir ?

Tereza Batista Savaş Yorgunu yazarı Jorge Amado 'dır. Jorge Amado yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tereza Batista Savaş Yorgunu PDF indir oku

Tereza Batista Savaş Yorgunu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tereza Batista Savaş Yorgunu TIKLA PDF İNDİR !

Tereza Batista Savaş Yorgunu TIKLA PDF İNDİR !

Brezilya sözlü kültürünü çağdaş romanın anlatım olanaklarıylabuluşturan Tereza Batista modernist romanın en etkileyici örneklerinden biri.

Henüz 12 yaşında cinsel istismara uğrayan Tereza Batista, öncekendini savunmak zorunda kaldığı bir kavganın sonucunda hapse girer, ardından genelevde çalışmaya başlar. Genelevden ayrıldıktan sonratalihsizliklerden yakasını kurtaramayan Tereza, her şeye rağmen hayattan zevk almaya ve etrafındaki insanlarda hayranlık duygularıuyandırmaya başlar. Zorluklar karşısında yılmak yerine özgün bir yaşama kültürüyle var olan ve zamanla şairlerden ressamlara,denizcilerden dansçılara hemen herkese ilham veren bir aşk tanrıçasına dönüşen Tereza Batista, çağdaş edebiyatın en büyüleyicikadın kahramanlarından biri.

"Amado folk-roman türünün en iyi örneklerini vermiştir."

Jean-Paul Sartre

"Amado'nun sıradan insanı evrenin merkezine nasıl ustalıklayerleştirdiğini gösteren en başarılı romanlarından biri TerezaBatista'dır."

Eduardo de Assıs Duarte

(Tanıtım Bülteninden)

Tereza Batista Savaş Yorgunu TIKLA PDF İNDİR !

18.05.2020

Tereza'nın Destanı

Latin Amerika edebiyatının destansı romanlarından biri. Marquez ve Allende eserlerini beğenenler için ideal bir seçim. Kuzey Brezilyanın,  sosyal ve kültürel yapısını, büyüleyici öyküler ve betimlemelerle  sizi de hikayenin içine dahil ederek soluksuz okunacak  bu romanı ben 2 günde bitirdim. Yaşar Kemal, Orhan Kemal gibi yazarlarımızın eserleri gibi yaşamın gerçek tarafını anlatan Jorge Amado'ya sonsuz teşekkürler... (yazarın diğer iki kitabını da istedim).

Tereza Batista Savaş Yorgunu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tereza Batista Savaş Yorgunu, Jorge Amado

Yorum Gönder